17 Νοέμβριος 2019, 16:21 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Νοέμβριος 2019, 16:16

Κατερίνη: Νεκρές εντοπίστηκαν οι αγνοούμενες μητέρα και κόρη

  • Κατερίνη: Νεκρές εντοπίστηκαν οι αγνοούμενες μητέρα και κόρη
    (Φωτ. αρχείου: Πυροσβεστική Υπηρεσία)

Νεκρές σε δύσβατη περιοχή της Πιερίας βρέθηκαν η 45χρονη μητέρα και η 17χρονη κόρη της που αγνοούνταν εδώ και μερικές ημέρες και για την περίπτωση τους είχε σημάνει συναγερμός «Ambert Alert». Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι σοροί τους εντοπίστηκαν σε χαράδρα, βάθους 120 μέτρων, κοντά στην ορεινή περιοχή Φωτεινά, απ’ όπου διέρχεται η παλιά Εθνική Οδός Κατερίνης-Ελασσόνας.

Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε στις 11:40 το πρωί από μικτό κλιμάκιο πυροσβεστών, ανδρών της ΕΜΑΚ και αστυνομικών που –και με τη βοήθεια drones– «χτένιζαν» την περιοχή. Από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας, παρόλα αυτά ειδοποιήθηκαν να φτάσουν στο σημείο ιατροδικαστής αλλά και αστυνομικοί των εγκληματολογικών ερευνών.

Οι δύο σοροί βρέθηκαν δίπλα και εξωτερικά από ΙΧ αυτοκίνητο με το οποίο φαίνεται πως είχαν φύγει από το σπίτι τους στην Κατερίνη. Η εξαφάνιση τους δηλώθηκε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου από τον πατέρα της ανήλικης και σύζυγο της 45χρονης κι έκτοτε διεξάγονταν έρευνες για τον εντοπισμό τους.

  • Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Στ. Τ.