17 Νοέμβριος 2019, 14:36 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Νοέμβριος 2019, 14:47

Επιδρομή του Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη

  • Ο Γεωργιάδης για το πρόστιμο στο μπαρ της Μυκόνου: Πρέπει να τηρούν όλοι τους κανόνες
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αλέξανδρος Βλάχος)

Με επιδρομή έξω από το σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» τίμησαν όπως οι ίδιοι αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, την αντιφασιστική εξέγερση στο Πολυτεχνείο το 1973.

Τα μέλη του «Ρουβίκωνα» πέταξαν λίγο μετά τις 12:30 φέιγ βολαν έξω από το σπίτι του υπουργού, στο Μαρούσι, και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Σε ανακοίνωσή της η αντιεξουσιαστική οργάνωση μεταξύ άλλων, τονίζει απευθυνόμενη στους πολιτικούς «Ξέρουμε τα σπίτια σας».

Αντιδημοκρατική, τραμπούκικη και φασιστική χαρακτηρίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος την επίθεση με τρικάκια από τον «Ρουβίκωνα» στο σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη. «Το σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη δέχθηκε σήμερα, ανήμερα μιας σημαντικής ημέρας για τη Δημοκρατία μας, αντιδημοκρατική επίθεση από τους τραμπούκους του Ρουβίκωνα. Τέτοιου τύπου φασιστικές επιθέσεις δεν πτοούν κανέναν στην κυβέρνηση» δήλωσε ο Στέλιος Πέτσας. Πρόσθεσε ακόμη πως «οι μεταρρυθμίσεις προχωρούν και η έννομη τάξη αποκαθίσταται. Είναι υποχρέωση όλων των δυνάμεων που πιστεύουν στη Δημοκρατία, να το δείξουν εμπράκτως καταδικάζοντας τέτοιες επιθέσεις που στρέφονται εναντίον της».