15 Νοέμβριος 2019, 17:13 - Τελευταία Ενημέρωση: 15 Νοέμβριος 2019, 16:30

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Πατρών

  • Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Πατρών
    Εικόνα από τη γέφυρα κόμβου Καλαβρύτων (φωτ. αρχείου: olympiaodos.gr)

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την ερχόμενη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου στους κόμβους Καλαβρύτων, Ξυλοκάστρου και Επιδαύρου, του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου-Πατρών, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες. Ειδικότερα, σύμφωνα με την «Ολυμπία Οδό», από τις 6 το πρωί της Δευτέρας 18 Νοεμβρίου έως και τις 5 το απόγευμα της Κυριακής 24 Νοεμβρίου, η είσοδος προς Πάτρα θα είναι αποκλεισμένη στον κόμβο Καλαβρύτων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων για όλο το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα θα εξυπηρετείται μέσω της παλαιάς Eθνικής Oδού Κορίνθου-Πατρών, του τοπικού δικτύου της περιοχής και του κόμβου Ανατολικού Αιγίου.

Επίσης, από τις 7 το πρωί της Δευτέρας (18/11) μέχρι τις 7 το βράδυ της Τρίτης (19/11), θα είναι κλειστή η είσοδος προς Πάτρα στον κόμβο Ξυλοκάστρου και η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από τους κόμβους Κιάτου και Δερβενίου και της παλαιάς Eθνικής Oδού Κορίνθου-Πατρών. Ακόμη, από τις 10 το βράδυ της Δευτέρας (18/11) έως τις 6 τα ξημερώματα της Τρίτης (19/11) θα είναι κλειστές η έξοδος από Πάτρα και η είσοδος προς Αθήνα στον κόμβο Επιδαύρου. Η κίνηση των οχημάτων θα εξυπηρετείται μέσω της παλαιάς Eθνικής Oδού Αθηνών-Κορίνθου, του τοπικού δικτύου της περιοχής και των κόμβων Λουτρακίου και Αρχαίας Κορίνθου.

  • Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ηλ. Κάνιστρας.