15 Νοέμβριος 2019, 16:49 - Τελευταία Ενημέρωση: 15 Νοέμβριος 2019, 16:29

Ελλάδα: Τόπος κατάλληλος για οικογενειακές διακοπές

  • Ελλάδα: Τόπος κατάλληλος για οικογενειακές διακοπές
    (Φωτ.: pixabay.com)

Ιδανικός προορισμός για οικογενειακές διακοπές είναι η Ελλάδα, σύμφωνα με τους αναγνώστες του βρετανικού περιοδικού Family Traveller και της ηλεκτρονικής του έκδοσης, ενώ η επίσκεψη στην Ακρόπολη χαρακτηρίστηκε ως «απολαυστική εμπειρία».

Η Ελλάδα απέσπασε τη σημαντική διάκριση κατά την απονομή των βραβείων «Family Traveller Excellence Awards 2019», στην κατηγορία «Immersive Experiences» (απολαυστικές εμπειρίες).

Η επίσκεψη στην Ακρόπολη πήρε τις ψήφους του κοινού και ειδικότερα των παιδιών (kids vote), ως μια μοναδική και συναρπαστική εμπειρία που συνδυάζει 3.000 χρόνια ιστορίας με ασύγκριτες δημιουργικές και πολιτιστικές εμπειρίες για οικογένειες με παιδιά. Το βραβείο παρέλαβε η προϊσταμένη της υπηρεσίας ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου & Ιρλανδίας, Έμυ Αναγνωστοπούλου.

Τα βραβεία «Family Traveller Excellence Award», που διοργανώθηκαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, συνιστούν για το Ηνωμένο Βασίλειο μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις αναγνώρισης της αριστείας σε προϊόντα και υπηρεσίες σχετικά με τις οικογενειακές διακοπές. Φέτος, για πρώτη φορά, οι διοργανωτές δεν έθεσαν τις υποψηφιότητες των χωρών σε κατηγορίες, αλλά δημιούργησαν ειδικές κατηγορίες μέσω των οποίων εξήραν τις εμπειρίες (πολιτιστικές, τεχνολογικές, δημιουργικές, περιβαλλοντικές κ.ά.) που προσφέρουν ξενοδοχεία και προορισμοί παγκοσμίως.

Την τελετή απονομής των βραβείων παρουσίασε η δημοφιλής Βρετανίδα τραγουδίστρια Sophie Ellis-Bextor.

  • Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ.