15 Νοέμβριος 2019, 16:25 - Τελευταία Ενημέρωση: 15 Νοέμβριος 2019, 12:06

Αύριο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον ετήσιο χορό των «Ακριτών του Πόντου» Σταυρούπολης

  • Αύριο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον ετήσιο χορό των «Ακριτών του Πόντου» Σταυρούπολης
    (Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου»)

Αύριο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον ετήσιο χειμερινό χορό του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου», ο οποίος συνδιοργανώνεται με το Ράδιο Ακρίτες 102,3 fm. Λίγο μετά τις 21:00, οι πόρτες του κέντρου «Konstantinos Exclusive» (16ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας, κόμβος Καβαλαρίου) θα ανοίξουν για να υποδεχθούν τον κόσμο, με τη νύχτα να προμηνύεται μεγάλη.

Το σωματείο έχει διοργανώσει στο παρελθόν πολλά επιτυχημένα ποντιακά γλέντια, και γνωρίζει πώς να κάνει τους καλεσμένους του να γλεντούν με την ψυχή τους.

Όπως σε κάθε χορό των «Ακριτών», τη βραδιά θα ανοίξουν τα χορευτικά τμήματα του σωματείου παρουσιάζοντας χορούς της αλησμόνητης πατρίδας, και θα ακολουθήσει ποντιακό γλέντι με τη συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών.

«Η μεγάλη αυτή γιορτή είναι η απόδειξη ότι τα κύτταρα του ποντιακού ελληνισμού, 100 χρόνια μετά τη Γενοκτονία, παραμένουν ζωντανά» δήλωσε στο pontos-news.gr πριν από λίγες μέρες ο πρόεδρος του σωματείου Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.

Το αμείωτο κέφι εγγυώνται οι: Στάθης Νικολαΐδης (τραγούδι), Δημήτρης Ξενιτόπουλος (λύρα), Γιώργος Πουλαντζακλής (λύρα και τραγούδι), Κώστας Κυριακίδης (τραγούδι), Κώστας Ταμουτσίδης (λύρα), Ευρυσθένης Ασλιχανίδης (κλαρίνο), Κώστας Ζώης (νταούλι), Φίλιππος Ασλιχανίδης (τύμπανα) και Μάκης Σιδηρόπουλος (πλήκτρα).

  • Τιμή εισόδου: 15€.
  • Χορηγός επικοινωνίας: pontos-news.gr.
Εκδηλωσεις