14 Νοέμβριος 2019, 13:40 - Τελευταία Ενημέρωση: 14 Νοέμβριος 2019, 13:21

Κατερίνη: Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό μάνας και κόρης που αγνοούνται

  • Συνελήφθη ο καταδικασμένος για παιδεραστία Ν. Σειραγάκης, μετά την αποφυλάκισή του
    (Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ευάγγελος Μπουγιώτης)

Σε εξέλιξη είναι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό 17χρονης και της 45χρονης μητέρας της, τα ίχνη των οποίων αγνοούνται από την περασμένη εβδομάδα, από την πόλη της Κατερίνης. Για την ανήλικη, το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενεργοποίησε, κατόπιν συναίνεσης της Αστυνομίας, συναγερμό «Ambert Alert». Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η 17χρονη Μαρία-Ιωάννα Δεληγιάννη, η οποία έχει ύψος 1.55 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και γαλάζια μάτια, εξαφανίστηκε στις 8/11/2019. Χρησιμοποιεί περιπατητήρα, χρώματος μπλε, όπως περιγράφεται στην ανακοίνωση-ειδοποίηση.

Είχε προηγηθεί δήλωση εξαφάνισης που έκανε ο πατέρας της 17χρονης και σύζυγος της 45χρονης σε αστυνομικό τμήμα της Κατερίνης.

Όπως έγινε γνωστό, η εξαφάνιση δηλώθηκε το περασμένο Σάββατο (9/11), ενώ όπως φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ο πατέρας, το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας (8/11) του τηλεφώνησε η σύζυγός του μεταφέροντάς του την απόφασή της να φύγει με την κόρη τους. Έκτοτε διεξάγονται έρευνες που μέχρι στιγμής δεν έχουν καρποφορήσει. Σύμφωνα με την εκδοθείσα ανακοίνωση «Ambert Allert», η ζωή των δύο γυναικών «ενδεχομένως να βρίσκεται σε κίνδυνο».