14 Νοέμβριος 2019, 17:24 - Τελευταία Ενημέρωση: 14 Νοέμβριος 2019, 17:08

«Το κόκκινο ποτάμι»: Ο έρωτας του Μίλτου και της Ιφιγένειας στη σκιά της Γενοκτονίας των Ποντίων

  • Παπαζήσης: Το «Κόκκινο ποτάμι» για μένα τώρα αρχίζει, θα δείτε σκληρά πράγματα
    (Φωτ.: facebook / «Το κόκκινο ποτάμι»)

Εξελίξεις περιμένουν τους τηλεθεατές της δραματικής σειράς του Μανούσου Μανουσάκη Το κόκκινο ποτάμι. Το επόμενο επεισόδιο θα προβληθεί την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, στις 21:00.

Η Ιφιγένεια φτάνει στο Παρίσι για σπουδές και ο έρωτας με τον Μίλτο αναζωπυρώνεται. Την ευτυχία τους σκιάζουν οι εξελίξεις στην πατρίδα.

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο
Η Ιφιγένεια, που διαισθάνεται τους κινδύνους στη σχέση της με τον Μίλτο, πηγαίνει στο Παρίσι για σπουδές. Το όνειρό της να γίνει αρχαιολόγος θα γίνει πραγματικότητα. Η θεία της Ελένη ζει εκεί και θα την φιλοξενήσει. Με αφορμή τη δεξίωση του Γάλλου υπουργού Άμυνας, ο έρωτας Ιφιγένειας και Μίλτου αναζωπυρώνεται και καταλύει τους πειρασμούς που τους κυνηγούσαν.

Ο Μίλτος με την Ιφιγένεια ζουν επιτέλους ελεύθεροι και ευτυχισμένοι στην ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Την ανέμελη ζωή τους απειλούν όμως τα σύννεφα του πολέμου που απλώνονται πάνω από τη Βαλκανική. Πίσω στην πατρίδα, στα παράλια του Πόντου, οι Τούρκοι συνεχίζουν να τρομοκρατούν τους Έλληνες. Κι αυτήν τη φορά έχουν βάλει στόχο την οικογένεια του Μίλτου.