13 Νοέμβριος 2019, 22:21 - Τελευταία Ενημέρωση: 13 Νοέμβριος 2019, 21:42

Συγκινητική φιλανθρωπική εκδήλωση από τη Μέριμνα Ποντίων Κυριών Ωκεανίας

  • Συγκινητική φιλανθρωπική εκδήλωση από τη Μέριμνα Ποντίων Κυριών Ωκεανίας
    Οι κυρίες της Μέριμνας στην εκδήλωση

Το φιλανθρωπικό της πρόσωπο έδειξε για μια ακόμη φορά η Μέριμνα Ποντίων Κυριών Ωκεανίας διοργανώνοντας εκδήλωση με σκοπό να βοηθήσει μια οικογένεια που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενόψει των Χριστουγέννων.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Sofitel, παρουσία πολλών μελών και φίλων του σωματείου.

Η πρόεδρος Λίτσα Αθανασιάδη ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν ώστε να βοηθηθεί αυτή η οικογένεια συγκεντρώνοντας το ποσό των 2.200 δολαρίων Αυστραλίας, ενώ παράλληλα στάθηκε και στα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Τζορτζ Ντέβιν Τρελόαρ στην κωμόπολη Μπαλαράτ της Βικτόριας.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Μέριμνα για τη σταθερή υποστήριξή της προς την προσπάθεια συγκέντρωσης του ποσού για τη δημιουργία του αγάλματος στο Μπαλαράτ. Το ταξίδι αυτό ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια, με πολλούς ανθρώπους να καταθέτουν το χρόνο και τον κόπο τους μέχρι να γίνει πραγματικότητα. Υπήρχαν πολλά εμπόδια στη διαδρομή, όμως η υπομονή κι επιμονή μιας μικρής ομάδας το έκαναν πιθανό» ανέφερε η πρόεδρος. Επίσης μίλησε εκτενώς για Τάσα Κασάπογλου, φετινή νικήτρια του ετήσιου βραβείου της Μέριμνας, για την αφοσίωσή της στον οργανισμό όλα αυτά τα χρόνια, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους νέους για την παρουσία τους σε όλες τις δράσεις του σωματείου.

  • Με πληροφορίες από το neoskosmos.com.