9 Νοέμβριος 2019, 11:39 - Τελευταία Ενημέρωση: 9 Νοέμβριος 2019, 11:31

Μια ανάσα από τα 3 εκατ. ευρώ η συνεισφορά της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ» στα παιδιατρικά νοσοκομεία

  • Μια ανάσα από τα 3 εκατ. ευρώ η συνεισφορά της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ» στα παιδιατρικά νοσοκομεία
    Οι γιατροί και νοσηλευτές των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων μας καλούν όλους να κατεβάσουμε την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς»

Η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» παίζει μέχρι την τελευταία στιγμή για να προσφέρει στα παιδιά. Μία ημέρα πριν από τον Μαραθώνιο, η προσπάθεια από όλους κορυφώνεται ώστε το ποσό που θα επενδύσει εφέτος ο ΟΠΑΠ στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού» να αυξηθεί όσο το δυνατό περισσότερο

Το ευχάριστο περιβάλλον νοσηλείας παίζει σημαντικό ρόλο στην καλύτερη ψυχολογία των παιδιών και την ταχύτερη ανάρρωσή τους και αυτό το γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα οι γιατροί και νοσηλευτές των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων. Φορώντας καπέλα χειρουργείου με το λογότυπο της «Ομάδας Προσφοράς», μας καλούν όλους να κατεβάσουμε την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς» για να συγκεντρώσουμε πόντους, που θα μετατραπούν από τον ΟΠΑΠ σε νέα έργα ανακαίνισης.

Με τρία απλά βήματα μπορούμε όλοι να συμβάλουμε δωρεάν στην ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της Ελλάδας:

  • Κατεβάζουμε τη δωρεάν εφαρμογή.
  • Παίζουμε στις δοκιμασίες.
  • Ο ΟΠΑΠ προσφέρει.

Όλοι στην ομάδα που παίζει για τα παιδιά
Την ίδια ώρα, υποστηρικτές της πρωτοβουλίας του ΟΠΑΠ καλούν μέσω social media τους followers τους να μπουν και εκείνοι στην «Ομάδα Προσφοράς» και να παίξουν για καλό σκοπό.

Δείτε τις αναρτήσεις που έκαναν στα social media:


Σάκης Ρουβάς


Μαίρη Συνατσάκη


Μαρία Ηλιάκη


Γιώργος Λιανός


Ναταλία Γερμανού


Πέτρος Φιλιππίδης


Πηνελόπη Αναστασοπούλου


Νάνσι Ζαμπέτογλου


Λίλα Κουντουριώτη


Νάνσι Αντωνίου


Χριστίνα Βραχάλη


Παναγιώτης Τζωρτζάτος


Πωλίνα Τριγωνίδου