8 Νοέμβριος 2019, 16:34 - Τελευταία Ενημέρωση: 8 Νοέμβριος 2019, 16:33

Το Τρόπαιο Νοεμβρίου δεσπόζει αυτήν την Κυριακή στο Markopoulo Park

  • Το Τρόπαιο Νοεμβρίου δεσπόζει αυτήν την Κυριακή στο Markopoulo Park

Η 6η ιπποδρομία, το Τρόπαιο Νοεμβρίου, ξεχωρίζει στην ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Κυριακής 10 Νοεμβρίου 2019 στο Markopoulo Park. Σε αυτήν τη δυνατή κούρσα, επτά καθαρόαιμες τριετείς φοράδες, οι οποίες έχουν πετύχει ήδη από μία νίκη, θα αναμετρηθούν προκειμένου να διεκδικήσουν τη δεύτερη νίκη της καριέρας τους.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά έξι συναρπαστικές ιπποδρομίες. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης η 2η ιπποδρομία στην απόσταση 1.000 μέτρων, καθώς και η 3η ιπποδρομία, η οποία θα διεξαχθεί στην απαιτητική απόσταση των 2.100 μέτρων.

Και αυτή την εβδομάδα, όπως κάθε Κυριακή, οι ιπποδρομίες ξεκινούν στις 13:00 και θα μεταδοθούν από το Kontra Channel και το High TV.

Τρία Σκορ και πριμοδότηση του Γκανιάν
Το στοιχηματικό ενδιαφέρον των φιλίππων αναμένεται να προσελκύσουν τρία ΣΚΟΡ για την επιλογή των νικητών ίππων σε συνεχόμενες ιπποδρομίες. Το ΣΚΟΡ 3 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε τρεις διαδοχικές ιπποδρομίες) προσφέρεται από την 1η έως την 3η ιπποδρομία, το ΣΚΟΡ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι διαδοχικές ιπποδρομίες) από την 1η έως την 6η και το ΣΚΟΡ 4 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε τέσσερις διαδοχικές ιπποδρομίες) από την 3η έως την 6η ιπποδρομία.

Τα κέρδη θα είναι ενισχυμένα για τους νικητές του Γκανιάν, λόγω της πριμοδότησής του με εγγυημένο διανεμόμενο ποσό 2.000 ευρώ σε όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες.

Πολλά παιχνίδια και δραστηριότητες για τα παιδιά στο Markopoulo Park
Ιππασία με πόνι, φωτογραφίες με αλπακά και εντυπωσιακά face painting στο Family Club είναι μερικές από τις εκπλήξεις που περιμένουν τους μικρούς φίλους και αυτήν την Κυριακή στο Markopoulo Park.

Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν γαστρονομικές δημιουργίες στο εστιατόριο του 5ου ορόφου, ενώ οι ποδοσφαιρόφιλοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της Super League 1, Άρης - Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός-Ατρόμητος.

Η μετακίνηση στο Markopoulo Park είναι δωρεάν από και προς το σταθμό μετρό Κορωπίου και από την Πλατεία Αττικής. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.