6 Νοέμβριος 2019, 08:07 - Τελευταία Ενημέρωση: 6 Νοέμβριος 2019, 08:16

Μικρή άνοδος θερμοκρασίας και νοτιάδες – Πού θα βρέξει την Τετάρτη

  • Μικρή άνοδος θερμοκρασίας και νοτιάδες – Πού θα βρέξει την Τετάρτη
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ευάγγελος Μπουγιώτης)

Μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και νοτιάδες 4 με 6 μποφόρ προβλέπει για την Τετάρτη η ΕΜΥ. Στα βορειοδυτικά τοπικές βροχές και από το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

Στην Αττική αραιές νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αραιές νεφώσεις, παροδικά πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και πιθανώς ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Από το βράδυ στα δυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε νησιά Ιονίου, Ήπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα βόρεια. Από το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και από το απόγευμα 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Βαθμιαία αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 25.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αραιές νεφώσεις, κατά τόπους στα βόρεια πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 25 βαθμούς Κελσίου.