1 Νοέμβριος 2019, 19:48 - Τελευταία Ενημέρωση: 1 Νοέμβριος 2019, 23:37

Νέος πρόεδρος της Ένωσης Σπάρτης Μ. Ασίας ο Λουκάς Χριστοδούλου

  • Νέος πρόεδρος της Ένωσης Σπάρτης Μ. Ασίας ο Λουκάς Χριστοδούλου
    (Φωτ.: xtypos.gr)

Η Ένωση Σπάρτης Μ. Ασίας σε ανακοίνωσή της κάνει γνωστό ότι την Τετάρτη μετά το τέλος της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου ο πρόεδρός της Χάρης Σαπουντζάκης υπέβαλε την παραίτησή του «για πολύ σοβαρούς προσωπικούς λόγους», αφού ευχαρίστησε όλα τα μέλη των διοικήσεων για την πολύτιμη συνεισφορά τους. Το ΔΣ αποδέχθηκε την παραίτησή του και «όλα τα μέλη του εκφράστηκαν εγκωμιαστικά για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στο σύλλογο», αφού –όπως επισημαίνεται– υπηρέτησε επί 50 χρόνια την Ένωση ως μέλος των διοικήσεών της, και μάλιστα τα τελευταία 35 χρόνια με την ιδιότητα του προέδρου.

Στην έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την επόμενη ημέρα τα μέλη του ΔΣ εξέλεξαν ομόφωνα πρόεδρο τον Λουκά Παν. Χριστοδούλου.

Σε δήλωσή του ο νέος πρόεδρος, αφού ευχαρίστησε τα μέλη του ΔΣ, είπε ότι την κατάλληλη ώρα θα αναφερθεί στο έργο του προκατόχου του, τον οποίο θα τιμήσει ο σύλλογος για τη δράση του «με κάθε μεγαλοπρέπεια».

«Με τη βοήθειά σας θέλω να θέσω σε προτεραιότητα την αναβάθμιση των δράσεων μας με την αλησμόνητη Σπάρτη της Πισιδίας και προς αυτή την κατεύθυνση θα έχουμε επαφές με τον Μητροπολίτη Πισιδίας Σωτήριο και τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ενώ σε ένα επόμενο ΔΣ θα ορίσουμε τριμελή επιτροπή για τη διοργάνωση εκδρομής στη Μικρά Ασία, με σημείο αναφοράς τη Σπάρτη», ανέφερε.