3 Απρίλιος 2014, 13:21 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:24

Δεν τάιζαν 5χρονο αγόρι με αποτέλεσμα τα οστά να τρυπήσουν το δέρμα του

  • Δεν τάιζαν 5χρονο αγόρι με αποτέλεσμα τα οστά να τρυπήσουν το δέρμα του

Δεν τάιζαν 5χρονο αγόρι με αποτέλεσμα τα οστά τρυπήσουν το δέρμα του

Συγκλονισμένη είναι τοπική κοινωνία στο Houston των ΗΠΑ, μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι η μητριά ενός 5χρονου αγοριού το κρατούσε κλειδωμένο μέσα σε μια ντουλάπα, δεν το τάιζε με αποτέλεσμα τα κόκαλα του να τρυπήσουν το δέρμα του!

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν οι γείτονες άκουσαν τον μικρό να ουρλιάζει και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Όταν οι άνδρες της αστυνομίας πήγαν στο σπίτι της οικογένειας είδαν τον 16χρονο ετεροθαλή αδερφό του μικρού και έναν φίλο του να μαλώνουν. Τότε ο 16χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι μέσα στην ντουλάπα είναι ο μικρός ετεροθαλής αδερφός του και μόλις οι αστυνομικοί πήγαν για να ελέγξουν, το παιδάκι έλειπε.

Κατάλαβαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά και τότε άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό των γονιών. Έπειτα από αρκετή ώρα κατάφεραν να τους εντοπίσουν σε ένα μοτέλ και προχώρησαν στη σύλληψή τους.

«Το αγόρι ήταν σε άσχημη κατάσταση και αιμορραγούσε από την πλάτη του» είπε ο αστυνομικός Μαρκ Χέρμαν ενώ συμπλήρωσε ότι το παιδί ήταν γυμνό και φορούσε μόνο μία πάνα. Ενδεικτικό της κατάστασης του 5χρονου είναι ότι ζυγίζει μόλις 13 κιλά.

Το αγοράκι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Χιούστον και οι Αρχές βρήκαν την βιολογική του μητέρα η οποία αγωνίζεται για να πάρει την επιμέλεια από τον πατέρα του, Bradley Bleimeyer.

Μάλιστα,  οι γονείς-τέρατα απαγόρευαν στην βιολογική μητέρα να δει το παιδί της και έκαναν τα πάντα για να τους απομακρύνουν.

Η 33χρονη Tammi Bleimeyer συνελήφθη  και είπε στις Αρχές ότι ο μικρός δεν ζούσε μαζί της αλλά με τον πατέρα του στην Αλαμπάμα.

«Δεν του το προκάλεσε εγώ όλο αυτό που βλέπετε, ο πατέρας του φταίει» ισχυρίστηκε η 33χρονη στους αστυνομικούς.

Η μητριά τελικά αποφυλακίστηκε πληρώνοντας εγγύηση 2.000 δολαρίων, ενώ ο πατέρας του παιδιού είναι ήδη προφυλακισμένος επειδή εκκρεμούσε εις βάρος του ένταλμα σύλληψης για κλοπές που είχε διαπράξει στο παρελθόν.

Πηγή: madata.gr