21 Οκτώβριος 2019, 00:06 - Τελευταία Ενημέρωση: 21 Οκτώβριος 2019, 00:16

Ηλικιακή ανανέωση στο Σύλλογο Ποντίων Νταχάου

  • Ηλικιακή ανανέωση στο Σύλλογο Ποντίων Νταχάου
    Το νέο ΔΣ του Συλλόγου Ποντίων Νταχάου

Δυναμικό παρών στα κοινά δίνουν νέοι και νέες ποντιακής καταγωγής που ζουν και δραστηριοποιούνται στο Νταχάου, την πόλη της Άνω Βαυαρίας στη νότια Γερμανία. Όπως έδειξαν και οι αρχαιρεσίες που έγιναν στο Σύλλογο Ποντίων Σύλλογος Ποντίων Νταχάου και Περιχώρων «Εύξεινος Πόντος», ο μέσος όρος ηλικίας του νέου Διοικητικού Συμβουλίου… κατέβηκε στα 31,5 χρόνια, κάτι που σύμφωνα με τον Χρυσοβαλάντη Παπαδόπουλο είναι εξαιρετικά θετικό.

«Όταν ανέλαβα πριν από έντεκα χρόνια ο μέσος όρος ηλικίας ήταν 45-50 ετών», δήλωσε ο επανεκλεγείς πρόεδρος, και συνέχισε: «Ίσως θα έπρεπε και σε επίπεδο ομοσπονδίας να πάρουμε αυτό το δρόμο». Ακόμα τόνισε ότι ένας από τους στόχους του σωματείου είναι να μπορέσει να εμπνεύσει τους νέους και τις νέες να ασχοληθούν πιο ενεργά με τα κοινά.

Στη θέση του αντιπροέδρου εξελέγη ο Λάζαρος Σταφυλίδης. Γραμματέας η Μαρίνα Τσουκνάκη, ταμίας η Σύλβια Θεοδοσιάδου, υπεύθυνος οργανωτικού ο Δημοσθένης Πασχαλίδης, υπεύθυνη χορευτικού η Τζένη Νικολαΐδου και υπεύθυνος νεολαίας ο Χρυσοβαλάντης Αγελαστόπουλος.