20 Οκτώβριος 2019, 08:09 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Οκτώβριος 2019, 08:09

Τι καιρό θα κάνει σήμερα Κυριακή 20 Οκτωβρίου

  • Καιρός: Ενισχυμένο μελτέμι τη Δευτέρα, η θερμοκρασία σε μικρή πτώση
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ευάγγελος Μπουγιώτης)

Αίθριος θα είναι ο καιρός την Κυριακή στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ τις πρωινές ώρες θα υπάρξουν τοπικές ομίχλες. Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες θα υπάρξουν τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ.

Αναλυτικά ο καιρός από την ΕΜΥ:

Αττική

Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα είναι από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.