13 Οκτώβριος 2019, 19:44 - Τελευταία Ενημέρωση: 13 Οκτώβριος 2019, 20:03

Κατσίφας: Στους Βουλιαράτες κατέστρεψαν οικοδομικά υλικά για το εκκλησάκι στη μνήμη του

  • Κατσίφας: Στους Βουλιαράτες κατέστρεψαν οικοδομικά υλικά για το εκκλησάκι στη μνήμη του
    (Φωτ.: Fax News Albania)

Άγνωστοι κατέστρεψαν τα οικοδομικά υλικά με τα οποία η οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα θα έχτιζε ένα μικρό εκκλησάκι στη μνήμη του, στους Βουλιαράτες το μειονοτικό χωριό του Δήμου Δρόπολης. Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα himara.gr όλα ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη, όταν η αλβανική αστυνομία σταμάτησε τις εργασίες για την ανέγερση της εκκλησίας.

Οι αστυνομικές Αρχές ζήτησαν από την οικογένεια να σταματήσει τις εργασίες που βρίσκονται σε αρχικό στάδιο, διότι δεν είχαν κάνει αίτηση για να πάρουν άδεια από το δημαρχείο της Δρόπολης.

Έτσι κι έγινε. Την Παρασκευή η οικογένεια Κατσίφα κατέθεσε τα απαραίτητα έγγραφα και τώρα αναμένει την έκδοση της άδειας.

(Φωτ.: Αντώνης Ρεπανάς)

Στο μεταξύ, όμως άγνωστοι έσπασαν τα τούβλα και έσκισαν τα τσουβάλια με τσιμέντο που είχαν αγοραστεί για τις οικοδομικές εργασίες.

Το Σάββατο η Αστυνομία απαγόρευσε την πρόσβαση στο σημείο όπου ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έχασε τη ζωή του. Σε επικοινωνία που είχε το himara.gr με ανθρώπους που κατοικούν μόνιμα στους Βουλιαράτες, χαρακτήρισαν την κατάσταση ως «βουβή τρομοκρατία».