1 Απρίλιος 2014, 11:40 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:24

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου χορεύει Ποντιακούς χορούς με τον Σύλλογο Ποντίων Μεταμόρφωσης! Βίντεο

  • Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου χορεύει Ποντιακούς χορούς με τον Σύλλογο Ποντίων Μεταμόρφωσης! Βίντεο

Ο Σύλλογος Ποντίων Μεταμόρφωσης "Εύξεινος Πόντος" χόρεψε για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, στην εκπομπή του Σκάι "Ο Κόσμος Ανάποδα" με παρουσιάστρια την Σοφία Τσίπα.

Η ποντιακής καταγωγής δημοφιλής ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ήταν καλεσμένη της εκπομπής, την Κυριακή 30 Μαρτίου, όπου μίλησε για τις επιτυχημένες δουλειές και τις συνεργασίες της, στην τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Δεν θα μπορούσε φυσικά να παραλείψει να μιλήσει και για την ποντιακή καταγωγή της, για τα παιδικά χρόνια με τον παππού και τη γιαγιά της, που μιλούσαν ποντιακά, για την αγνότητα των Ποντίων, την αγάπη στην οικογένεια, τη νοικοκυροσύνη τους και προ πάντων τους ωραίους χορούς τους.

Στο σημείο εκείνο, έκανε την εμφάνισή του, το χορευτικό του συλλόγου Ποντίων Μεταμόρφωσης, που χόρεψε προς τιμήν της κ. Κωνσταντινίδου.

Μετά από προτροπή των χορευτών, σηκώθηκαν τόσο η ηθοποιός όσο και η παρουσιάστρια και χόρεψαν, παρόλο που η κ. Κωνσταντινίδου, απολογήθηκε γιατί δεν έχει μάθει να χορεύει ποντιακούς χορούς.

Η Σοφία Τσίπα, ευχαρίστησε το σύλλογο, όχι μόνο για την παρουσία του στην εκπομπή, αλλά και γιατί στηρίζει τις παραδόσεις και δεν τις αφήνει να χαθούν.

Δείτε την εκπομπή από το 23'.00

Τμήμα σύνταξης
Pontos-News.Gr