13 Οκτώβριος 2019, 09:02 - Τελευταία Ενημέρωση: 13 Οκτώβριος 2019, 08:31

Λάουρα Νάργες για το 15ο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών: Είμαι τυχερή που μπόρεσα να ζήσω κάτι τέτοιο

  • Λάουρα Νάργες για το 15ο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών: Είμαι τυχερή που μπόρεσα να ζήσω κάτι τέτοιο
    Γιώργος Συμεωνίδης και Λάουρα Νάργες, παρουσιαστές του 15ου Πανελλαδικού Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών (φωτ.: Κώστας Παπαδόπουλος)

Για τις μοναδικές στιγμές που έζησε στο 15ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών, στη Θεσσαλονίκη μίλησε στο pontos-news.gr η Λάουρα Νάργες, λίγο μετά το τέλος της κορυφαίας πολιτιστικής εκδήλωσης.

Όπως δήλωσε, ήταν τιμή της που συμπαρουσίασε το Φεστιβάλ όχι μόνο λόγω των οικογενειακών καταβολών της αλλά και γιατί η ίδια η εκδήλωση της γέννησε απίστευτα συναισθήματα.

«Είναι τιμή μου που παρουσίασα το Φεστιβάλ. Αγαπώ πολύ και τιμώ τις ρίζες μου. Στη Γερμανία όπου έζησα και μεγάλωσα, έμαθα να τιμώ τα ήθη, τα έθιμα και την παράδοσή μας, και αυτό με ακολουθεί μέχρι σήμερα. Είναι τύχη ένας άνθρωπος με τις δικές μου καταβολές και παραστάσεις να μπορεί να ζει αυτή τη μεγαλειώδη στιγμή», είπε.

«Με κυρίευσαν τα συναισθήματα»
Αναφερόμενη στους συντελεστές του Φεστιβάλ, έσπευσε να τονίσει ότι όλοι ήταν εξαιρετικοί και δεν ξέρει ποιον να ξεχωρίσει. «Ήταν όλοι εξαιρετικοί. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιους. Φάνηκε πόσο πολύ δουλεύουν πάνω σε αυτό που κάνουν, και πόσος χρόνος χρειάστηκε για να προετοιμαστούν. Ήταν όλοι εξαιρετικοί», τόνισε με τον ενθουσιασμό ευδιάκριτο στη φωνή της.

Όσο για τη στιγμή που δάκρυσε, η 29χρονη ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια είπε ότι στάθηκε αδύνατο να ελέγξει τα συναισθήματά της.

«Είναι αδύνατο να περιγράψω το πώς ένιωσα εκείνη τη στιγμή και τα συναισθήματα που με κυρίευσαν. Με συνεπήρε όλο αυτό που γινόταν. Ήταν τρομερό το κλίμα στο στάδιο, και συνέβαλε και αυτό. Γίναμε όλοι μαζί μια γροθιά, για να ταξιδέψουμε όλοι μαζί πίσω στο χρόνο και αυτός είναι ο λόγος που έγινε όλο αυτό. Ήταν πολύ συγκινητικό. Είμαι τυχερή που μπόρεσα να ζήσω κάτι τέτοιο», πρόσθεσε η Λάουρα Νάργες.

Χρήστος Μουτσάκης

Εκδηλωσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ12
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
2019
18:30
Αφιερωμένο στα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.