11 Οκτώβριος 2019, 15:56 - Τελευταία Ενημέρωση: 11 Οκτώβριος 2019, 12:46

«Το κόκκινο ποτάμι» – Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

  • «Το κόκκινο ποτάμι» – Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια
    (Φωτ.: facebook / «Το κόκκινο ποτάμι»)

Πρεμιέρα έκανε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου η νέα σειρά του Open TV «Το κόκκινο ποτάμι», σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Πρόκειται για μια τηλεοπτική παραγωγή κινηματογραφικών προδιαγραφών, στην οποία συμμετέχει ένα πολυπληθές και καταξιωμένο καστ ηθοποιών. Με σκηνοθέτη τον Μανούσο Μανουσάκη, η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου ζωντανεύει στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Στο επόμενο επεισόδιο δύο νέοι χαρακτήρες εισβάλλουν στη σειρά και παίζουν καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις. Ο λόγος για τον Μπαζίλ Ζαχάρωφ και την αρραβωνιαστικιά του Θέμη, τη Βασιλική.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής
Όλη η Αμισός (Σαμψούντα) υποδέχεται τον Μίλτο και τον μακεδονομάχο Θέμη. Στη σκιά του φανατικού Οσμάν, ο Παυλίδης στήνει πανηγύρι για τους γιους του. Τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του Ευγενία είναι ευτυχείς με την προοπτική του γάμου του Μίλτου με την Ιφιγένεια. Ο Θέμης ξαναβρίσκει την αρραβωνιαστικιά του, τη Βασιλική. Στην Κωνσταντινούπολη καταφθάνει από το Παρίσι ο Μπαζίλ Ζαχάρωφ, φίλος του Νικολαΐδη, τραπεζίτης και έμπορος όπλων. Την ίδια στιγμή ο Μίλτος έχει πάρει το καράβι της επιστροφής για την Κωνσταντινούπολη και την αγκαλιά της Ιφιγένειας.

Ο Μίλτος επιστρέφει με λαχτάρα στο σπίτι της Ιφιγένειας. Γνωρίζει τον Ζαχάρωφ και τον εντυπωσιάζει με την ευφυΐα και την οξύνοιά του. Η Ιφιγένεια ονειρεύεται το κοινό τους μέλλον. Ο Μίλτος τής υπόσχεται μια ευτυχισμένη ζωή. Ο Ζαχάρωφ όμως του προτείνει να τον ακολουθήσει στο Παρίσι, να γίνει εκεί το δεξί του χέρι. Ο Μίλτος ενθουσιάζεται, αλλά η Ιφιγένεια αντιδρά. Ο Μίλτος πιστεύει ότι είναι σπουδαία ευκαιρία και για τους δυο τους, και ο γάμος αναβάλλεται.