31 Μάρτιος 2014, 09:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:24

Βάζεις γάλα στον καφέ σου; Μην το κάνεις!

  • Βάζεις γάλα στον καφέ σου; Μην το κάνεις!

Βάζεις γάλα στον καφέ σου; Μην το κάνεις!

Όταν πίνουμε τον καφέ μας συνήθως προσθέτουμε γάλα για να τον κάνουμε πιο ελαφρύ και γευστικό...

Η συνήθειά μας αυτή έχει όμως σαν αποτέλεσμα την αύξηση αποβολής του ασβεστίου από τον οργανισμό μας.

Σύμφωνα με έρευνες, όταν το γάλα συνδυαστεί με υψηλή ποσότητα καφεΐνης αυξάνεται η απέκκριση ασβεστίου στα ούρα και προκαλείται αυξημένη έκκριση ασβεστίου στο έντερο.

Επίσης, έχει παρατηρηθεί ότι ο συνδυασμός του καφέ με το γάλα είναι αρκετά βαρύς για το στομάχι.

Πηγή: madata.gr