8 Οκτώβριος 2019, 21:03 - Τελευταία Ενημέρωση: 8 Οκτώβριος 2019, 20:54

Η Περιφέρεια δεσμεύτηκε να τρέξει την «Αγια-Σοφιά» της ΑΕΚ

  • Η Περιφέρεια δεσμεύτηκε να τρέξει την «Αγια-Σοφιά» της ΑΕΚ
    (Φωτ.: Intime / Facebook / AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ)

Δεκτός από τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, παρουσία του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρου, έγινε το απόγευμα της Τρίτης ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανίδης.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν το γήπεδο της ΑΕΚ, για το οποίο ο περιφερειάρχης επανέλαβε τη δέσμευσή του για την ολοκλήρωση του μεγάλου αυτού εγχειρήματος.

«Η “Αγια-Σοφιά” θα γίνει. Είμαστε αποφασισμένοι να μη χαθεί ούτε μία ημέρα. Η γραφειοκρατία που μπορεί να υπήρχε στο παρελθόν δεν θα υπάρχει στο παρόν και το μέλλον και θεωρώ ότι γρήγορα θα δούμε τα αποτελέσματα», σημείωσε ο Γιώργος Πατούλης.

Από τη μεριά του ο Δημήτρης Μελισσανίδης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι όλα θα «τρέξουν» και θα πάνε καλά. «Κάναμε μια καλή κουβέντα και καταλάβαμε όλοι ότι το έργο αυτό πρέπει να γίνει όσο μπορούμε πιο γρήγορα», εξήγησε. Σχετικά με τα έργα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου που είναι αρμοδιότητα του δήμου, ο Γιάννη Βούρος δεσμεύτηκε ότι θα ξεκινήσουν άμεσα. «Είναι ένα σκαλοπάτι για να δούμε ολοκληρωμένο το έργο που έχει δρομολογηθεί», πρόσθεσε.