7 Οκτώβριος 2019, 18:34 - Τελευταία Ενημέρωση: 7 Οκτώβριος 2019, 18:34

Markopoulo Park: Έξι συναρπαστικές κούρσες και πολλοί νικητές στο Σκορ 6

  • Markopoulo Park: Έξι συναρπαστικές κούρσες και πολλοί νικητές στο Σκορ 6
    Ο ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ κατακτά το Κύπελλο Αθηνών

Πλούσιο θέαμα και έξι συναρπαστικές ιπποδρομίες απόλαυσαν όσοι επισκέφτηκαν το Markopoulo Park, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου. Οι ιπποδρομίες ξεκίνησαν στις 13:00, την νέα τους ώρα για τη χειμερινή σεζόν. Το ενδιαφέρον του κόσμου συγκέντρωσε η πέμπτη ιπποδρομία και το Κύπελλο Αθηνών με έπαθλο 20.000 ευρώ.

Νικητής αναδείχθηκε ο εξαετής καθαρόαιμος ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ, ιδιοκτησίας Μάριου Κουτσομύτη - ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑΣ ΣΤΕΪΜΠΛΣ - GREEN STABLES, με αναβάτη τον Μιχάλη Ξυνό και προπονητή τον Χρήστο Σταύρου.

Μεγάλο ήταν το στοιχηματικό ενδιαφέρον λόγω της πριμοδότησης του Γκανιάν (πρόβλεψη του νικητή) με το εγγυημένο ποσό των 2.000 ευρώ, ενώ πολύ καλά κέρδη μοίρασε το ΣΚΟΡ 6 (πρόβλεψη νικητή σε έξι διαδοχικές κούρσες). Βρέθηκαν 14 νικητές που κέρδισαν από 1.346,67 ευρώ.


Από αριστερά: ο Project Manager της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ Β. Κακλόπουλος, ο προπονητής Χ. Σταύρου με τα παιδιά του Φίλιππο, Χριστιάννα και Άγγελο, ο αναβάτης Μ. Ξυνός, ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ  Γ. Αγγελόπουλος, ο συνιδιοκτήτης του ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ Μ. Κουτσομύτης, ο Α΄ αντιπρόεδρος της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ Σ. Φωκάς και το μέλος της Επιτροπής Ιπποδρομιών Σ. Σπασσώφ

Διασκέδαση και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια
Πολλές οικογένειες επισκέφτηκαν την Κυριακή τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ιπποδρόμου. Οι μικροί επισκέπτες διασκέδασαν κάνοντας ιππασία με πόνυ, σε ειδικά διαμορφωμένο καταπράσινο χώρο, φωτογραφήθηκαν με τα εξωτικά alpaca και στο Family Club, έκαναν εντυπωσιακά face painting και έπαιξαν στο τεράστιο φουσκωτό κάστρο.


Τα παιδιά διασκέδασαν και αυτήν την Κυριακή στο Markopoulo Park