26 Σεπτέμβριος 2019, 11:15 - Τελευταία Ενημέρωση: 26 Σεπτέμβριος 2019, 11:20

Ο ΟΠΑΠ στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Στίβου στην Ντόχα

  • Ο ΟΠΑΠ στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Στίβου στην Ντόχα
    Κρίστυ Αναγνωστοπούλου (δισκοβόλος), Σταματία Σκαρβέλη (σφύρα), Πάνος Γαβριήλ (διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας ΟΠΑΠ), Μιχάλης Αναστασάκης (σφύρα), Γκλόρια Πριβιλέντζιο (μαραθωνοδρόμος), Ραφαέλα Σπανουδάκη (σπρίντερ 100 μ. και 200 μ.)
  • Ο ΟΠΑΠ στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Στίβου στην Ντόχα
    Βασίλης Σεβαστής (γ.γ. ΣΕΓΑΣ), Πάνος Γαβριήλ (διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας ΟΠΑΠ), Γιάννης Κουτσιώρας (εθνικός προπονητής ΣΕΓΑΣ)
  • Ο ΟΠΑΠ στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Στίβου στην Ντόχα
    Κρίστυ Αναγνωστοπούλου (δισκοβόλος), Σταματία Σκαρβέλη (σφύρα), Μιχάλης Αναστασάκης (σφύρα), Ραφαέλα Σπανουδάκη (σπρίντερ 100 μ. και 200 μ.), Γκλόρια Πριβιλέντζιο (μαραθωνοδρόμος)

Ο ΟΠΑΠ εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές και τις αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Στίβου, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 6 Οκτωβρίου 2019 στην Ντόχα του Κατάρ.

Η ελληνική αποστολή απαρτίζεται από 16 αθλητές και αθλήτριες και τις προσπάθειές τους στηρίζει ο ΟΠΑΠ ως Μεγάλος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ.

Μέλη της ελληνικής αποστολής επισκέφθηκαν πριν από λίγες μέρες τα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ, όπου τους υποδέχθηκαν εκπρόσωποι της εταιρείας και τους εξέφρασαν θερμές ευχές για υψηλές επιδόσεις και επιτυχίες στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Ο διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας του ΟΠΑΠ, Πάνος Γαβριήλ, τόνισε: «Ο ΟΠΑΠ στηρίζει διαχρονικά την ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού. Είμαστε υπερήφανοι για τη μακρόχρονη συνεργασία που έχουμε με τον ΣΕΓΑΣ. Τα τελευταία χρόνια στηρίζουμε έμπρακτα την Εθνική Ομάδα Στίβου και θα θέλαμε να της ευχηθούμε καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Είμαστε δίπλα στις προσπάθειες που κάνουν οι αθλητές για να σηκώσουν ψηλά και να τιμήσουν την ελληνική σημαία».


Αναγνωστοπούλου (δισκοβόλος), Σκαρβέλη (σφύρα), Γαβριήλ (διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας ΟΠΑΠ), Σεβαστής (γ.γ. ΣΕΓΑΣ), Αναστασάκης (σφύρα), Σπανουδάκη (σπρίντερ 100 μ. και 200 μ.), Πριβιλέντζιο (μαραθωνοδρόμος), Κουτσιώρας (εθνικός προπονητής ΣΕΓΑΣ)

Από την πλευρά του, ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής δήλωσε: «Η συνεργασία του ΟΠΑΠ με τον ΣΕΓΑΣ είναι μια συνεργασία δύο εκ των μεγαλύτερων και πιο αξιόπιστων φορέων του ελληνικού αθλητισμού. Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμάς να έχουμε ως χορηγό μας τον ΟΠΑΠ, μια σημαντική εταιρεία που στηρίζει διαχρονικά αθλητικές ομοσπονδίες και αθλητές. Πιστεύουμε ότι οι αθλητές μας θα επιστρέψουν από την Ντόχα με σημαντικές διακρίσεις και μετάλλια».

Τα αγωνίσματα στα οποία θα συμμετάσχουν οι άνδρες της ελληνικής αποστολής είναι: 110 μέτρα με εμπόδια, επί κοντώ, μήκος, σφυροβολία και 50 χιλιόμετρα βάδην. Τα αγωνίσματα στα οποία θα πάρουν μέρος οι γυναίκες είναι: 200 μέτρα, 400 μέτρα, επί κοντώ, δισκοβολία, σφυροβολία, Μαραθώνιος, 20 χιλιόμετρα βάδην και 50 χιλιόμετρα βάδην.