25 Σεπτέμβριος 2019, 09:50 - Τελευταία Ενημέρωση: 25 Σεπτέμβριος 2019, 09:55

Θεσσαλονίκη: Αναβαθμίζεται το πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης των κατοίκων

  • Θεσσαλονίκη: Αναβαθμίζεται το πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης των κατοίκων
    (Φωτ.: Flickr / xiquinhosilva)

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο υλοποίησης προγραμμάτων με στόχο την πρόληψη της ψυχικής υγείας και την παροχή υπηρεσιών που στοχεύουν στην ανάπτυξη της ποιότητας ζωής των κατοίκων του δήμου, διά της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, ανακοινώνει ότι συνεχίζεται και αναβαθμίζεται το πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης των κατοίκων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, παρέχεται συμβουλευτική, ψυχολογική στήριξη σε κατοίκους του δήμου από ψυχολόγους του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων.

Αφορά τη διαχείριση ατομικών ή οικογενειακών προβλημάτων, σχετικών με άγχος, επικοινωνία, ψυχοσωματικά προβλήματα, προβλήματα επικοινωνίας και στοχεύει στην ανακούφιση της καθημερινότητας των κατοίκων. Θα παρέχεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, κατά τις πρωινές ώρες 8:00 έως 14:00, από Δευτέρα έως Παρασκευή στην Μοναστηρίου 53-55 (6ος όροφος).

«Η δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη που παρέχεται από τις υπηρεσίες του δήμου μας στους κατοίκους της πόλης μας, ευελπιστεί να βοηθήσει την καθημερινότητα και να ανακουφίσει τους κατοίκους της πόλης μας από τα προβλήματα τους» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χάρης Αηδονόπουλος. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, στα τηλέφωνα 2310509038, 2310509050.