20 Σεπτέμβριος 2019, 13:32 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Σεπτέμβριος 2019, 13:09

Συντετριμμένοι οι «Κομνηνοί» Ευβοίας μετά τον ξαφνικό θάνατο μέλους του συλλόγου

  • Συντετριμμένοι οι «Κομνηνοί» Ευβοίας μετά τον ξαφνικό θάνατο μέλους του συλλόγου
    Από τις εκδηλώσεις για τη Γενοκτονία – πρώτος από αριστερά ο εκλιπών (φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Ν. Εύβοιας «Οι Κομνηνοί» / facebook)

Πιο φτωχός είναι από χθες ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Εύβοιας «Οι Κομνηνοί» μετά την είδηση του θανάτου ενός πολύ αγαπητού και δραστήριου μέλους του. Ο λόγος για τον Γιάννη Αργυρίου, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου (ώρα 11:00), στον Ιερό ναό Αγίου Προκοπίου στο Μπούρτζι.

«Φτωχά τα λόγια κι έρημα μπροστά σε όλες τις στιγμές που ζήσαμε μαζί, και τεράστιο το κενό για όλες όσες δεν προλάβαμε. Ο Γιάννης είχε μια ήρεμη δύναμη που ταυτόχρονα έσπρωχνε εκκωφαντικά έξω από τα σπλάχνα του το άσβεστο πάθος του για την παράδοση και τον πολιτισμό.


Η σύνθεση φωτογραφιών του Συλλόγου για τον Γιάννη Αργυρίου

»Πανταχού παρών, αεικίνητος κι ακούραστος, ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή των δραστηριοτήτων του συλλόγου μας. Κι όταν χόρευε τη σέρρα, σώμα και ψυχή έφευγε απ' το χώρο και πέταγε στον Πόντο... Και σε αυτό το ταξίδι συνοδοιπόροι του γίνονταν και όλοι όσοι παρακολουθούσαν... Γιατί αυτή ήταν η στιγμή του. Και την ζούσε! Ο Γιάννης μάς άφησε ξαφνικά μα θα ζει πάντα στις καρδιές μας διότι τις άγγιξε με την καλοσύνη του και την ανιδιοτελή του αγάπη. Καλόν Παράδεισο και καλήν αντάμωση Γιαννίκα...» αναφέρεται στη συλλυπητήρια ανακοίνωση.