18 Σεπτέμβριος 2019, 18:21 - Τελευταία Ενημέρωση: 18 Σεπτέμβριος 2019, 17:58

Ηρακλής Τσακαλίδης: Η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω ως πρόεδρος της ΕΠΩΦ

  • Ηρακλής Τσακαλίδης: Η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω ως πρόεδρος της ΕΠΩΦ
    (Φωτ.: facebook / Ηρακλής Τσακαλίδης)

Την παραίτησή του υπέβαλε χθες ο Ηρακλής Τσακαλίδης από το αξίωμα του προέδρου της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων. Ο τέως πρόεδρος υπηρέτησε το σωματείο τα τελευταία 20 χρόνια και μοιράστηκε με το pontos-news.gr τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει την απόφαση αυτή. «Μαζί με εμένα παραιτήθηκαν η ταμίας Στέλλα Γεωργιάδου αλλά και το αρχαιότερο μέλος του ΔΣ του σωματείου και πρώτος πρόεδρος της Ένωσης Παύλος Μαυρόπουλος, ο οποίος δεν έχει λείψει από κανένα ΔΣ από την ίδρυση της ΕΠΩΦ» ανέφερε.

Οι παραιτήσεις αυτές φέρνουν την Ένωση σε φάση ανασυγκρότησης του ΔΣ.

«Εδώ και ενάμιση χρόνο έχω δεχθεί τουλάχιστον πέντε επιθέσεις, φραστικές αλλά και χειροδικίας, από συγκεκριμένο μέλος του ΔΣ. Η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω σε αυτό το αξίωμα. Γι' αυτό αιτήθηκα την παραίτησή μου. Για κάθε κύκλο που κλείνει, ανοίγει κάποιος άλλος. Θα χαίρομαι πάντα για τις επιτυχίες της ΕΠΩΦ» εκμυστηρεύεται στο pontos-new.gr o τέως πρόεδρος.

«Το άτομο αυτό αποσκοπούσε να αναλάβει και άλλες θέσεις στο σωματείο, πράγμα που με έβρισκε τελείως αντίθετο» καταλήγει ο Ηρακλής Τσακαλίδης.

Το πιο πιθανό είναι να διεξαχθούν τώρα στην Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων πρόωρες εκλογές.

Ελένη Κάλλη