• ΑΡΧΕΙΟ
27 Μάρτιος 2014, 13:29 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Οκτώβριος 2014, 11:35

Εκδήλωση για τα 15 Χρόνια Ποντιακού Συλλόγου Griesheim | 26 Απρ 2014

  • Εκδήλωση για τα 15 Χρόνια Ποντιακού Συλλόγου Griesheim | 26 Απρ 2014

O Ποντιακος Συλλογος Ελλήσποντος λαμβάνει την τιμή να σας προσκαλέσει στην επετειακή μας εκδήλωση «15 Χρόνια Ποντιακός Σύλλογος Griesheim Darmstadt». Στην αίθουσα του Hegelsberghalle Griesheim Sterngasse 75 64347 Griesheim το Σάββατο 26 Απριλίου 2014 και ώρα 8 μ.μ.

Οι Πατεράδες, οι φίλοι και συγγενείς μας πριν 15 χρόνια αποφασίσανε την ίδρυση ενός συλλόγου με σκοπό την διατήρηση των παραδόσεων, των χορών, ηθών και εθίμων του Ελληνισμού του Πόντου.

Με αυτόν τον σκοπό συνέβαλλε αυτός ο σύλλογος και τα μέλη του στη ύπαρξη Ελληνικής Ψυχής και πολιτιστικής παρουσίας τα περασμένα χρόνια στην περιοχή μας.

Σήμερα, 15 χρόνια αργότερα, ο σύλλογος μας γιορτάζει το μεγάλο αυτό επίτευγμα. Προ πάντων όμως θεωρούμε όλοι μας ως μεγάλη χαρά και επιτυχία ύστερα από τόσα χρόνια ύπαρξης και δημιουργίας να προχωράμε, ενωμένοι και δυνατοί, θαυμάζοντας τις νέες γενιές που ακολουθούν πιστά το έργο και τους στόχους του συλλόγου μας.
Περισσότερα από 35 παιδιά αριθμεί σήμερα το χορευτικό του συλλόγου μας.

Η Ελληνική λύρα του Πόντου παίζεται πλέον από τους νέους καλλιτέχνες του συλλόγου μας, ενώ τα τραγούδια των προγόνων μας περάσανε στις φωνές τους και μας ευφραίνουν τις καρδιές.

Ας γιορτάσουμε μαζί λοιπόν. Το μουσικό πρόγραμμα πλαισιώνουν:

Λύρα, τραγούδι: Αλκης Παπαβραμιδης
Τραγούδι: Αδαμ Δημοπουλος
Τραγούδι: Παρασκευας Λαβασας
Στο Λαϊκό πρόγραμμα με την ορχήστρα:
«Η Μούσα»

Οι παρουσία όλων των μελών και φίλων μας θα συμβάλλει ριζικά στην επιτυχία της εκδήλωσης αυτής.