16 Σεπτέμβριος 2019, 14:35 - Τελευταία Ενημέρωση: 16 Σεπτέμβριος 2019, 14:12

Markopoulo Park: Επικράτησαν τα φαβορί και μοίρασαν κέρδη σε πολλούς νικητές

  • Markopoulo Park: Επικράτησαν τα φαβορί και μοίρασαν κέρδη σε πολλούς νικητές
    Ο ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΪΣΟΝ περνά πρώτος τη γραμμή του τερματισμού

Το θέαμα ήταν εντυπωσιακό και αυτή την Κυριακή στο Markopoulo Park, με έξι συναρπαστικές ιπποδρομίες. Τα φαβορί επικράτησαν σε όλες τις κούρσες και μοίρασαν κέρδη σε πολλούς νικητές.

Περισσότεροι από 200 νικητές βρέθηκαν στο Σκορ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι συνεχόμενες κούρσες) και πάνω από 300 ήταν οι τυχεροί στο Σκορ 4 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε τέσσερις συνεχόμενες κούρσες).

Επιβεβαίωσε τη βαθμολογία του
Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στην πέμπτη ιπποδρομία. Ο ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΪΣΟΝ, ιδιοκτησίας Scuderia Equus Run Paola, με αναβάτη τον Δημήτρη Δρόσο και προπονητή τον Χάρη Χαραλάμπους, κέρδισε το Τρόπαιο Off-Road Adventure Festival. Επιβεβαίωσε τη βαθμολογία του (92), που είναι η υψηλότερη στην Ελλάδα και επικράτησε των αντιπάλων του.


Η ιδιοκτήτρια του ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΪΣΟΝ, Paola Cosentini, παραλαμβάνει τιμητική πλακέτα για τη νίκη του ίππου της από τον διοργανωτή του Off-Road Adventure Festival Βαλάντη Πιτσικάλη

Τις ιπποδρομίες παρακολούθησε ο παγκοσμίου φήμης Handicapper και σύμβουλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιπποδρομιακών Αρχών Phil Smith, ο οποίος επισκέφθηκε και πάλι την Ελλάδα στο πλαίσιο της ένταξης του διεθνώς αναγνωρισμένου συστήματος ισοζυγισμού Rating Based Handicapping System (RBHS) στην Ελλάδα.

Πολύς κόσμος στο Markopoulo Park
Πλήθος κόσμου βρέθηκε το σαββατοκύριακο στο Markopoulo Park και παρακολούθησε τις ιπποδρομίες και το 2ο Off-Road Adventure Festival. Οι επισκέπτες απόλαυσαν ένα μεγάλο φεστιβάλ off road δράσης και διασκέδασης, που φιλοξενήθηκε στην κεντρική αλάνα του στίβου.

Πολλές ήταν οι οικογένειες που επισκέφτηκαν την Κυριακή το Markopoulo Park και πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα.

Τα παιδιά δοκίμασαν τις επιδόσεις τους σε παιχνίδια αθλητικών δραστηριοτήτων στο Family Club, έκαναν εντυπωσιακά face painting και ξετρελάθηκαν με το τεράστιο φουσκωτό κάστρο.