27 Μάρτιος 2014, 10:15 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:25

Εντυπωσιακή η εμφάνιση του Συλλόγου Ποντίων Ασπροπύργου στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

  • Εντυπωσιακή η εμφάνιση του Συλλόγου Ποντίων Ασπροπύργου στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Εντυπωσιακή η εμφάνιση του Συλλόγου Ποντίων Ασπροπύργου στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Δείτε το βίντεο καθώς και φωτογραφίες παρακάτω.

Tο Σάββατο 22 Μαρτίου 2014 στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» του Σπύρου Παπαδόπουλου πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο αφιέρωμα στο δημοτικό τραγούδι.
 
Παραδοσιακές μουσικές από όλη την επικράτεια και χορευτικά συγκροτήματα με εντυπωσιακές ενδυμασίες συνέθεσαν ένα αφιέρωμα γεμάτο ελληνικό χρώμα.

Από την εκπομπή δεν θα μπορούσε να λείπει το Ποντιακό στοιχείο. Ο Σύλλογος Ποντίων Ασπροπύργου "Ακρίτες του Πόντου" αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση και παρεβρέθηκε στην εκπομπή χαρίζοντας μοναδικές στιγμές σε όλους. Τα παιδιά του συλλόγου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αποδεικνύοντας πώς ο Πόντος ζει!
 
Στο μικρόφωνο, οι Ξανθίππη Καραθανάση, Παναγιώτης Λάλεζας, Ηρώ Σαΐα, Αρετή Κετιμέ, Χρυσόστομος Μητροπάνος, Δημήτρης Υφαντής, Θοδωρής Μέρμηγκας, Δημήτρης Καρασαββίδης, Σιμόνε Μοντζέλι, Σοφία Ανδριανού, Γιώργος Στριλιγκάς και Μιχάλης Σταυρουλάκης ερμηνεύουν παραδοσιακά τραγούδια που εκτείνονται από τον Πόντο και τη Θράκη μέχρι την Κρήτη και τη Μικρά Ασία. Συνοδεύει η Ορχήστρα Παραδοσιακής Μουσικής του Δήμου Ασπροπύργου «ΘΡΙΑ» που αποτελείται από κορυφαίους σολίστ του είδους.
 
Τη ζεστή παρέα συμπληρώνουν ο δημοσιογράφος Γιάννης Πολίτης, οι ολυμπιονίκες Μιχάλης Μουρούτσος, Γιάννης Τσίλης, Γιώργος Τζιάλλας και Γιάννης Χρήστου, η πρωταθλήτρια κωπηλασίας και κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια για το 2013, Κατερίνα Νικολαϊδου, ο δήμαρχος Ασπροπύργου Nίκος Μελετίου και οι ηθοποιοί Πάνος Σκουρολιάκος, Μαρία Τζομπανάκη, Γιάννης Καπετάνιος, Μαρία Πανουτσοπούλου και Έλενα Σολοποτιά.

Δείτε την εμφάνιση του Συλλόγου Ποντίων Ασπροπύργου "Ακρίτες του Πόντου" στο βίντεο που ακολουθεί μετά από 1:11:00. Φωτογραφίες στο τέλος του άρθρου.

Gallery