13 Σεπτέμβριος 2019, 16:45 - Τελευταία Ενημέρωση: 13 Σεπτέμβριος 2019, 16:45

Μουσική συνεργασία κορυφής: Ρουβάς, Παπαρίζου, Φουρέιρα στη συναυλιακή σκηνή του Ιπποδρόμου Αθηνών στις 22/9

  • Η απόλυτη μουσική βραδιά: Ρουβάς, Παπαρίζου και Φουρέιρα στις 22/9 στο Markopoulo Park – Μαζί τους οι Alcatrash

Η μεγαλύτερη μουσική συνάντηση της χρονιάς έρχεται την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στον σύγχρονο συναυλιακό χώρο του Ιπποδρόμου Αθηνών, Markopoulo Park. Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Ελένη Φουρέιρα, μαζί επί σκηνής, δημιουργούν την Dream Team της ελληνικής pop και ξεσηκώνουν το κοινό με παλιές και νέες επιτυχίες, χορό, κέφι και πολλές εκπλήξεις.

Οι πόρτες για το All Stars Concert του ΟΠΑΠ θα ανοίξουν στις 18:30, και λίγο πριν από τις 20:00 θα ανέβουν στη σκηνή οι Alcatrash, για να κάνουν την έναρξη του τρίωρου μουσικοχορευτικού live.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ και η προπώληση πραγματοποιείται μέσω ticketmaster.gr. Ο ΟΠΑΠ υποστηρίζει το έργο του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Πώς θα δηλώσετε συμμετοχή για δωρεάν μεταφορά
Την ημέρα της συναυλίας (22/9), από τις 16:30 μέχρι και τις 19:30 θα αναχωρούν δωρεάν λεωφορεία από το σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας και το σταθμό προαστιακού Κορωπί για να μεταφέρουν στο Markopoulo Park όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν το All Stars Concert.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν θέση δηλώνοντας συμμετοχή εδώ και συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.

Από το μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας θα αναχωρούν λεωφορεία κάθε 15 λεπτά και από τον προαστιακό στο Κορωπί θα υπάρχουν δωρεάν δρομολόγια λεωφορείων κάθε 30 λεπτά. Όλα τα λεωφορεία θα επιστρέψουν στο μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας και το σταθμό προαστιακού Κορωπί αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας.

Το τελευταίο δρομολόγιο από σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας αναχωρεί στις 23:35 και από το σταθμό προαστιακού Κορωπί στις 23:59. Για τον προαστιακό σταθμό Κορωπί ισχύει το εισιτήριο απλής μετάβασης αξίας 1,40€.

Εύκολη πρόσβαση με ΙΧ και δωρεάν parking
Για όσους επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το δικό τους αυτοκίνητο, ο Ιππόδρομος Αθηνών Markopoulo Park (Στησαγόρα & Ελπίδος, Μαρκόπουλο Μεσογαίας, θέση Μερέντα) απέχει μόλις 30 λεπτά από την Αθήνα και διαθέτει δωρεάν parking 5.000 θέσεων. Οδηγίες πρόσβασης θα βρείτε εδώ.