11 Σεπτέμβριος 2019, 17:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 11 Σεπτέμβριος 2019, 17:19

ΠΟΕ: Ζητούνται εθελοντές για το 15ο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών

  • ΠΟΕ: Ζητούνται εθελοντές για το 15ο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών
    (Φωτ.: Φίλιππος Φασούλας)

Εντατικές είναι οι προετοιμασίες της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος για το 15ο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στις 18:00, στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ «PAOK Sports Arena», στη Θεσσαλονίκη. Το φετινό φεστιβάλ θα είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Η ΠΟΕ ανακοίνωσε μέσω δελτίου Τύπου ότι αναζητούνται εθελοντές προκειμένου να βοηθήσουν την ημέρα της μεγάλης διοργάνωσης.

«Για την καλύτερη και αρτιότερη διεξαγωγή του Φεστιβάλ, η Οργανωτική Επιτροπή δημιούργησε Ειδική Γραμματεία Εθελοντισμού και καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν ως εθελοντές. Ο θεσμός του εθελοντισμού δημιουργεί κοινωνικότητα, αναπτύσσει δεξιότητες, δίνει την ευκαιρία της δημιουργίας και εξασφαλίζει την ανάγκη κάθε ανθρώπου για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο» αναφέρει το δελτίο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στις εθελοντικές ομάδες μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε (άνω των 17 ετών) επιθυμεί, ενώ μετά το τέλος της υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής θα πραγματοποιηθούν δύο συναντήσεις όλων των εθελοντών εκ των οποίων η μία στο χώρο διεξαγωγής του Φεστιβάλ ώστε να δοθούν οι τελικές οδηγίες.

Οι εθελοντές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019, μέσω ειδικής ηλεκτρονικής φόρμας (δείτε εδώ), ή στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου Κουν 3, Σταυρούπολη) Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-14:00.

  • Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6985982015, 2313054737 καθώς και στο e-mail: volunteerspoe@gmail.com.