7 Σεπτέμβριος 2019, 16:32 - Τελευταία Ενημέρωση: 7 Σεπτέμβριος 2019, 16:33

Ο Παναγιώτης Τσοχαταρίδης ζει το «αμερικανικό όνειρο»: Ξεκινά επαγγελματική καριέρα στις ΗΠΑ

  • Ο Παναγιώτης Τσοχαταρίδης ζει το «αμερικανικό όνειρο»: Ξεκινά επαγγελματική καριέρα στις ΗΠΑ
    Ο Παναγιώτης Τσοχαταρίδης

Ο Παναγιώτης Τσοχαταρίδης θα ζήσει το «αμερικανικό όνειρο» στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Όπως αποκαλύπτει το ufight.gr, ο στόχος του Καβαλιώτη πυγμάχου για υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου στις ΗΠΑ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Πριν από τέσσερις μήνες, ο νεαρός μαχητής αποδέχτηκε την πρόσκληση του Θανάση Μιχαλούδη και βρέθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να ζήσει ένα διάστημα εκεί και να δοκιμαστεί.

Τώρα, φαίνεται πως ήρθε η ώρα της δικαίωσης των κόπων του και της προσπάθειας που έχει κάνει όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ο Π. Τσοχαταρίδης επικύρωσε την συνεργασία του με το management και promotion του «Phenomenal Boxing» στο Λος Άντζελες, υπογράφοντας συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας! Μάλιστα ο πρώτος αγώνας του αναμένεται εντός των επόμενων οκτώ μηνών.

Ο ταλαντούχος αθλητής, που ξεχώρισε δίπλα στον προπονητή του Τάσο Χατζηιωαννίδη στην Καβάλα, αναχωρεί στις 14 Σεπτεμβρίου ώστε να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αμερική. Με απαράμμιλο ζήλο και πάθος να διακριθεί ο Τσοχαταρίδης φαίνεται πως έχει την «συνταγή» να πραγματοποιήσει τα όνειρά του, μιας και δεν πρέπει να λησμονούμε πως επί σειρά ετών υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδος στο άθλημα του Kickboxing και με πρωτιές στην WAKO. Τώρα όμως ανοίγει τα φτερά του για επαγγελματική καριέρα στις ΗΠΑ.