4 Σεπτέμβριος 2019, 18:57 - Τελευταία Ενημέρωση: 4 Σεπτέμβριος 2019, 18:18

Πανελλήνια συνάντηση διδύμων στα Τρίκαλα!

  • Πανελλήνια συνάντηση διδύμων στα Τρίκαλα!
    Οι δίδυμες Κατερίνα και Αθανασία Φάλια με την αντιδήμαρχο Βασιλένα Μητσιάδη (φωτ.: ΑΠΕ- ΜΠΕ / Απ. Ζώης)

Κι όμως, είναι γεγονός! Η 1η Πανελλήνια Συνάντηση Διδύμων θα πάρει σάρκα και οστά στα Τρίκαλα την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, όπως τονίστηκε σήμερα το μεσημέρι στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν οι εμπνευστές αυτής της ιδέας και η αρμόδια αντιδήμαρχος Βασιλένα Μητσιάδη.

Η ιδέα γι’ αυτή την πρωτότυπη συνάντηση ανήκει στις Τρικαλινές δίδυμες Κατερίνα και Αθανασία Φάλια. Σύμφωνα με την πρώτη, δε, η συνάντηση αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία «να γνωριστούμε, να συναντηθούμε, να ανταλλάξουμε εμπειρίες».

Από την πλευρά του Δήμου Τρικκαίων, η αρμόδια αντιδήμαρχος Βασιλένα Μητσιάδη είπε πως η δημοτική Αρχή βρήκε εξαιρετική την ιδέα, και αποφάσισε να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια. Μάλιστα η Αθανασία Φάλια δεν παρέλειψε να τονίσει ακόμη πως το ενδιαφέρον είναι αρκετά έντονο από διδύμους από όλη την Ελλάδα –από Έδεσσα μέχρι Πελοπόννησο οι αιτήσεις–, ενώ οι συνδιοργανωτές, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής, κάνουν λόγο για μία «υποχρέωση» των επισκεπτών: «όσοι είναι δίδυμοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, να είναι ντυμένοι ομοιόμορφα, δείχνοντας ακριβώς αυτή την ομοιότητα-διαφορετικότητα».

  • Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Α. Ζώης.