3 Σεπτέμβριος 2019, 11:54 - Τελευταία Ενημέρωση: 3 Σεπτέμβριος 2019, 11:54

Σέρρες: Καταγγελία για επίθεση σε εφοριακούς σε γαμήλιο γλέντι!

  • Συνελήφθησαν άτομα που σχεδίαζαν να εισέλθουν σε ναό της Πιερίας το βράδυ της Ανάστασης
    (Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Παντελής Σαΐτας)

Επίθεση κατά τη διάρκεια γαμήλιας δεξίωσης κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν ελεγκτές της ΑΑΔΕ, με τον έναν μάλιστα να καταλήγει στο νοσοκομείο με τραύματα και μώλωπες. Το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο στην Κερκίνη του νομού Σερρών· όπως δήλωσε ο γραμματέας του Συλλόγου Εφοριακών Σερρών Δημήτρης Σαϊτανούδης, οι συνάδελφοί του της ΔΟΥ Σερρών πήγαν για στοχευμένο έλεγχο και βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον ιδιοκτήτη του χώρου δεξιώσεων.

Αρχικά, όπως καταγγέλλεται, ο 44χρονος τους επιτέθηκε φραστικά, ενώ στη συνέχεια ζήτησε και από άλλους παρευρισκόμενους να κάνουν το ίδιο.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Σαϊτανούδη, ακολούθησε άγριος προπηλακισμός κατά τη διάρκεια του οποίου κάποιοι έσκισαν τα ρούχα των ελεγκτών και τραυμάτισαν τον έναν. Ο ιδιοκτήτης του πολυχώρου, ο οποίος συνελήφθη μετά την υποβολή μήνυσης, ανέφερε ότι δεν αρνήθηκε τον έλεγχο, αλλά συγγενείς του ζευγαριού ήταν αυτοί ζήτησαν από τους εφοριακούς να αποχωρήσουν «για να μην χαλάσει το γλέντι».

Αυτή δεν είναι η πρώτη καταγγελία για επεισόδιο σε βάρος ελεγκτών της ΑΑΔΕ. Τον Αύγουστο ένας εφοριακός υπέστη κάταγμα στο χέρι μετά από επίθεση που δέχθηκε σε κατάστημα στο Πήλιο, ενώ τον Ιούλιο οδηγός φορτηγού επιτέθηκε σε δύο ελεγκτές έξω από το Ρέθυμνο.