1 Σεπτέμβριος 2019, 08:34 - Τελευταία Ενημέρωση: 1 Σεπτέμβριος 2019, 08:34

Τέξας: 5 νεκροί και 21 τραυματίες σε περιστατικό με πυροβολισμούς

  • Τέξας: 5 νεκροί και 21 τραυματίες σε περιστατικό με πυροβολισμούς
    (Φωτ.: cbs7.com)

Ένα (ακόμη) περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε στις ΗΠΑ, προκαλώντας το θάνατο πέντε ανθρώπων και τον τραυματισμό 21 ατόμων, στην Οντέσα στο δυτικό Τέξας, όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός CBS 7 στην ιστοσελίδα του. Αξιωματούχοι ανέφεραν ότι οι πυροβολισμοί ξεκίνησαν μετά τις 3 μ.μ. (τοπική ώρα), όταν οι άνδρες της τοπικής αστυνομίας προσπάθησαν να σταματήσουν ένα όχημα κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου I-20.

Τότε ο οδηγός φέρεται να σημάδεψε με ένα τουφέκι τους αστυνομικούς, από το πίσω παράθυρο του αυτοκινήτου, και άρχισε να ρίχνει με το όπλο του εναντίον τους, χτυπώντας τουλάχιστον έναν αστυνομικό και πολίτες. Ο δράστης φέρεται να πυροβόλησε και εναντίον αστυνομικών και πολιτών και νωρίτερα, σε άλλο σημείο του δρόμου, πριν κλέψει ένα όχημα της ταχυδρομικής υπηρεσίας.

Οι πυροβολισμοί συνεχίστηκαν κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου 191 της πολιτείας μέχρι που ο ύποπτος σταμάτησε σε έναν κινηματογράφο. Εκεί, πυροβόλησε έναν αστυνομικό της Οντέσα και έναν αστυνομικό του Μίντλαντ πριν τελικά σκοτωθεί.