31 Αύγουστος 2019, 20:57 - Τελευταία Ενημέρωση: 31 Αύγουστος 2019, 20:57

Τραγωδία στον Αλμυρό Βόλου: Ελεύθερη η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ, αναζητείται ο χειριστής

  • Τραγωδία στον Αλμυρό Βόλου: Ελεύθερη η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ, αναζητείται ο χειριστής
    Εικόνα από το λούνα παρκ μετά το τραγικό περιστατικό (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / STR)

Ελεύθερη αφέθηκε από την εισαγγελέα υπηρεσίας, σήμερα το μεσημέρι, η 73χρονη ιδιοκτήτρια της επιχείρησης λούνα παρκ στο παζάρι του Αλμυρού Βόλου, όπου χθες βράδυ έχασε τη ζωή της 14χρονη κοπέλα, καθώς η υπόθεση θα διερευνηθεί περισσότερο με προκαταρτική που θα παραγγελθεί από την Εισαγγελία.

Ο 32χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές, που ήταν χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού (καθώς ο Έλληνας που συνήθως το χειριζόταν απουσίαζε για να στήσει άλλο λούνα παρκ), μετά το τραγικό δυστύχημα εξαφανίστηκε και αναζητείται από την Αστυνομία.

Η γυναίκα ιδιοκτήτρια της επιχείρησης του λούνα παρκ, που είναι κάτοικος Αθήνας, εμφανίστηκε στα δικαστήρια φορώντας μαύρα και υποβασταζόμενη από την κόρη της και τον δικηγόρο της. Αφού οδηγήθηκε στην εισαγγελέα υπηρεσίας, αφέθηκε ελεύθερη, χωρίς να της ασκηθεί ακόμη δίωξη, ώστε η έρευνα για την τραγωδία που συντάραξε την περιοχή να συνεχιστεί.

Ο χώρος του λούνα παρκ φυλάσσεται από την Αστυνομία, καθώς η Εισαγγελία αναμένεται να ζητήσει πραγματογνωμοσύνη από το χώρο που έχασε τη ζωή της η άτυχη μαθήτρια. Ο θρήνος είναι ανείπωτος στην οικογένεια, τους φίλους και ολόκληρη την περιοχή του Αλμυρού. Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, που αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείου Βόλου από τα ξημερώματα του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία της 14χρονης θα γίνει τη Δευτέρα, αφού θα πρέπει να πραγματοποιηθεί πρώτα νεκροψία-νεκροτομή στη Θεσσαλονίκη.