9 Αύγουστος 2019, 22:08 - Τελευταία Ενημέρωση: 9 Αύγουστος 2019, 22:40

Η Ένωση Ποντίων Πειραιώς-Κερατσινίου-Δραπετσώνας για την απώλεια του Κώστα Αμανατίδη

  • Η Ένωση Ποντίων Πειραιώς-Κερατσινίου-Δραπετσώνας για την απώλεια του Κώστα Αμανατίδη

Η Ένωση Ποντίων Πειραιώς-Κερατσινίου-Δραπετσώνας, σε ανακοίνωσή της, αναφέρει πως «με βαθύτατη θλίψη πληροφορήθηκε την απώλεια του πρώην χοροδιδασκάλου της Κώστα Αμανατίδη, πατέρα 3 παιδιών, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, στις 7 Αυγούστου 2019, σε ηλικία μόλις 47 ετών». Σημειώνει ότι ο εκλιπών είχε πάθος για το χορό και το θέαμα, ήταν οργανωτικός και υπήρξε «θερμός Πόντιος», αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα του στον σύλλογο.

«Αισθανόταν πάντα οικεία στη Δραπετσώνα όπου έζησε και μαθήτευσε, ενώ στην πόλη του τον Ασπρόπυργο η αύρα και η φιλοξενία του ήταν χαρακτηριστική. Υπήρξε το καμάρι του πατέρα του, πολύ αγαπητού μέλους μας, αείμνηστου κ. Κούλη Αμανατίδη», τονίζει η Ένωση Ποντίων Πειραιώς-Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει «τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στην οποία ήταν αφοσιωμένος, όπως και στο αδελφό σωματείο Σύλλογος Ποντίων Ασπροπύργου "Οι Ακρίτες του Πόντου", του οποίου διετέλεσε πρόεδρος και χοροδιδάσκαλος. «Αιωνία η μνήμη του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Ένωση Ποντίων Πειραιώς-Κερατσινίου-Δραπετσώνας.