8 Αύγουστος 2019, 21:44 - Τελευταία Ενημέρωση: 8 Αύγουστος 2019, 21:49

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Παναγία Σουμελά στην Καστανιά Ημαθίας

  • Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Παναγία Σουμελά στην Καστανιά Ημαθίας
    (Φωτ.: Β. Καρυοφυλλίδης)

Αλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνουν από τις 13 έως τις 15 Αυγούστου στην Καστανιά Ημαθίας λόγω των εορτασμών στην Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα αρχίσουν στις 13/8 στις 12:00 και θα λήξουν στις 15/8 στις 22:00.

Θα ισχύσουν ως εξής:

  1. Το τμήμα της Δημοτικής οδού, από διασταύρωση «Γκέκα» - Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά - χωριό Καστανιά - διασταύρωση «Γρα-Γρου», σαν μοναδική οδό κατεύθυνσης (μονόδρομος) απαγορευμένης της αντιθέτου κυκλοφορίας (ανόδου) από το χωριό Καστανιά προς την Ιερά Μονή.
  2. Απαγόρευση εισόδου και κίνησης των οχημάτων, στην Πλατεία-Περίβολο της Ιερά Μονής, καθώς και στο τμήμα που περιλαμβάνεται μεταξύ της διασταύρωσης της Δημοτικής οδού προς Καστανιά (έμπροσθεν ξενώνων) και της Ιερά Μονής, πλην οχημάτων ανεφοδιασμού, προσκεκλημένων και υπηρεσιακών.
  3. Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων, σε όλο το μήκος του οδοστρώματος της Δημοτικής οδού που συνδέει την ΕΠ.Ο.4 Βέροιας-Κοζάνης (από διασταύρωση "Γκέκα"), με το χωριό Καστανιά (διασταύρωση «Γρα-Γρου»), καθώς και στο τμήμα της οδού από διασταύρωση έμπροσθεν ξενώνων έως την Πλατεία που βρίσκεται εντός του κυρίως χώρου της Ιεράς Μονής.