8 Αύγουστος 2019, 21:19 - Τελευταία Ενημέρωση: 8 Αύγουστος 2019, 21:20

Οι Μικρασιάτες Σκάλας Λουτρών Λέσβου βράβευσαν τους αριστούχους μαθητές

  • Οι Μικρασιάτες Σκάλας Λουτρών Λέσβου βράβευσαν τους αριστούχους μαθητές
    (Φωτ.: emprosnet.gr)

Στον εξωτερικό χώρο του Μουσείου Προσφυγικής Μνήμης στη Σκάλα Λουτρών Λέσβου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Αυγούστου βράβευση των αριστούχων μαθητών της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρών από τον Σύλλογο Μικρασιατών της Σκάλας Λουτρών «Το Δελφίνι».

Ήταν μια εκδήλωση που πέρασε πολλά μηνύματα για το περιβάλλον.

Στην αρχή έγινε μια σύντομη ενημέρωση από τον πρόεδρο Δημήτρη Παπαχρυσό, σχετική με τις τρέχουσες δραστηριότητες του Συλλόγου, και στη συνέχεια βραβεύτηκαν τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου που διακρίθηκαν στη ζωγραφική και στην έκθεση με θέμα το περιβάλλον, μια δραστηριότητα που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο με τη συνεργασία του Συλλόγου και των δασκάλων του Δημοτικού Σχολείου Λουτρών, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για το Περιβάλλον.

Αργότερα η αντιπρόεδρος του σωματείου Νάσια Δαφιώτη διάβασε εκθέσεις των παιδιών που διακρίθηκαν και βράβευσε τους αριστούχους Γυμνασίου και Λυκείου της περιοχής.

Τέλος, το μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Χαράλαμπος Χιωτέλης παρουσίασε μια συλλογή φωτογραφιών από τη χλωρίδα της Λέσβου, με στόχο να πάρουν τα παιδιά μια ιδέα από τη φύση του νησιού.