6 Αύγουστος 2019, 16:19 - Τελευταία Ενημέρωση: 6 Αύγουστος 2019, 16:28

Ικαρία: Βρέθηκε αίμα στο δωμάτιο της Βρετανίδας που αγνοείται

  • Ικαρία: Βρέθηκε αίμα στο δωμάτιο της Βρετανίδας που αγνοείται
    Η 35χρονη Βρετανίδα που εξαφανίστηκε στην Ικαρία

Νέο δεδομένο προέκυψε στην υπόθεση της εξαφάνισης της 35χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού στην Ικαρία. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, οι εγκληματολόγοι εντόπισαν κηλίδες αίματος στο κρεβάτι ξενοδοχείου όπου διέμενε η κοπέλα και ο Κύπριος σύντροφός της. Οι αστυνομικοί εξετάζουν εάν οι κηλίδες είναι από αίμα της εξαφανισμένης γυναίκας και από πού προέρχεται. Αν δηλαδή είναι αίμα από μια ρινορραγία ή από κάποια άλλη αιτία.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της κοπέλας συνεχίζονται από γη και αέρα με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού, αστυνομικών δυνάμεων και ομάδων εθελοντών. Η εξαφάνιση δηλώθηκε χθες από τον σύντροφό της. Στην κατάθεσή του ο 38χρονος δήλωσε ότι όταν ξύπνησε γύρω στις 10 το πρωί δεν βρήκε την 35χρονη αστροφυσικό στο δωμάτιό τους και την κάλεσε στο κινητό τηλέφωνο. Εκείνη απάντησε και τον ενημέρωσε πως είχε πάει για τρέξιμο, όμως στην συνέχεια δεν έδωσε σήμα ζωής ούτε απάντησε σε μετέπειτα κλήσεις.

Ο 38χρονος είναι σε κατάσταση σοκ και δεν έχει μπορέσει να βοηθήσει ιδιαίτερα στις έρευνες, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες. Ωστόσο, οι αστυνομικοί έχουν πει στον σύντροφο της κοπέλας να παραμείνει στο νησί για να είναι στη διάθεση των Αρχών.