3 Αύγουστος 2019, 15:18 - Τελευταία Ενημέρωση: 3 Αύγουστος 2019, 16:05

Με ποντιακή λύρα το αντίο στον Γιώργο Ποζίδη (βίντεο)

  • Με ποντιακή λύρα το αντίο στον Γιώργο Ποζίδη (βίντεο)
    (Φωτ.: life-events.gr)

Με δάκρυα στα μάτια κι έναν κόμπο στο λαιμό συνόδεψαν σήμερα συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες στην τελευταία του κατοικία τον γίγαντα της ελληνορωμαϊκής πάλης Γιώργο Ποζίδη που έφυγε από ανακοπή καρδιάς, την Πέμπτη το βράδυ, στην Επανομή. Στην Αγία Σοφία Θεσσαλονίκης όπου τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία επικράτησε το αδιαχώρητο. Ήταν όλοι εκεί για να πουν αντίο στον Πόντιο επιχειρηματία.

«Έφυγε ένας σπουδαίος άνθρωπος αλλά αυτό είναι το αμάρτημα της ζωής, παίρνει κάποιους ανθρώπους πολύ νωρίς» είπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Γιώργος Κούδας ο οποίος ήρθε να αποχαιρετήσει τον καλό του φίλο.

Τόσο στην εκκλησία όσο και στο Κοιμητήριο της Αναστάσεως του Κυρίου στην Καλαμαριά βρέθηκε πλήθος κόσμου που ήθελε να αποχαιρετίσει τον Γιώργο Ποζίδη, έναν άνθρωπο που άφησε το στίγμα του στον αθλητισμό αλλά και στον επιχειρηματικό στίβο.

«Σήμερα χάσαμε ακόμα έναν μεγάλο αθλητή. Πριν 40 μέρες κλαίγαμε το Μπάμπη Χολίδη. Ετοιμαζόταν αύριο να είναι στο μνημόσυνο του και σήμερα κλαίμε τον ίδιο. Ένα παιδί που αγωνίστηκε, έγινε σωστός οικογενειάρχης με κοινωνικό έργο στον αθλητισμό και του ποντιακού πολιτισμού. Ήταν φιλέλληνας και καλό παιδί», δήλωσε ο Πέτρος Γαλακτόπουλος, ολυμπιονίκης της πάλης.

Μεταξύ άλλων, στην κηδεία του Γιώργου Ποζίδη, παρευρέθηκαν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, οι βουλευτές Α’ Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας και Αλέκος Τριανταφυλλίδης, ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, εκπρόσωποι Ποντιακών Σωματείων, αθλητές της πάλης, ο Αντώνης Ρέμος, και ο πρόεδρος της Aegean Oil Δημήτρης Μελισσανίδης.

Gallery