1 Αύγουστος 2019, 15:03 - Τελευταία Ενημέρωση: 1 Αύγουστος 2019, 15:45

Αιματηρή σύγκρουση ΙΧ με τρένο στο Μυριόφυτο Κιλκίς

  • Αιματηρή σύγκρουση ΙΧ με τρένο στο Μυριόφυτο Κιλκίς
    (Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Μία νεκρή και δύο τραυματίες σε σοβαρή κατάσταση είναι ο τραγικός απολογισμός της σύγκρουσης αγροτικού οχήματος με διερχόμενη εμπορική αμαξοστοιχία του ΟΣΕ που είχε κατεύθυνση προς τις Σέρρες. Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από 11:00 το πρωί, σε αγροτική περιοχή του Μυριόφυτου Κιλκίς.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρία άτομα, δύο γυναίκες και ένας άνδρας, και για τον απεγκλωβισμό δύο εξ αυτών χρειάστηκε η επέμβαση κλιμακίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μουριών, με εννέα πυροσβέστες και τέσσερα οχήματα.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς διακομίστηκαν μία γυναίκα, η οποία διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή, ένας άνδρας σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η τρίτη επιβαίνουσα φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής του Γ.Ν. Κιλκίς Θεόδωρος Ρεβενάκης. «Ο άντρας είναι σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνώθηκε και ετοιμάζουμε τη διακομιδή του στο νοσοκομείο "Παπαγεωργίου" της Θεσσαλονίκης», σημείωσε ο διοικητής του Γ.Ν Κιλκίς, τονίζοντας πως «σταθερή κρίνεται η κατάσταση της γυναίκας, η οποία φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εισήχθη στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου».

  • Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ε. Μπιμπίκου.