31 Ιούλιος 2019, 13:25 - Τελευταία Ενημέρωση: 31 Ιούλιος 2019, 13:00

Συναυλία κλασικής μουσικής για φιλανθρωπικό σκοπό διοργανώνουν οι Μικρασιάτες Χανίων

  • Συναυλία κλασικής μουσικής για φιλανθρωπικό σκοπό διοργανώνουν οι Μικρασιάτες Χανίων
    (Φωτ.: Σύλλογος Μικρασιατών Χανίων)

Σήμερα, λίγο μετά τις 20:30, στο χώρο του Κέντρου Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (Μεγάλο Αρσενάλι) στα Χανιά θα πραγματοποιηθεί βραδιά κλασικής μουσικής για την ενίσχυση του κοινωνικού έργου του Ιδρύματος «Στέγη του Κοριτσιού» του Αγίου Νεκταρίου Παχιανών, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Μικρασιατών Χανίων.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και προαιρετικά θα υπάρχει ένα κουτί για όποιον επιθυμεί να ενισχύσει οικονομικά το κοινωνικό έργο του Ιδρύματος.

Στη συναυλία θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς οι Βέλγοι πιανίστες Inge Spinette και Jan Michiels, οι οποίοι είναι φίλοι της Ελλάδας και της Κρήτης και επισκέπτονται τη χώρα σχεδόν κάθε χρόνο. «Είναι μεγάλη η χαρά που διοργανώνουμε αυτήν την εκδήλωση, ώστε να συμβάλουμε και εμείς στο κοινωνικό έργο που εδώ και πολλά χρόνια επιτελείται», τόνισε η πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Χανίων «Ο Άγιος Πολύκαρπος» Στέλλα Γκοζάνη-Χαριτάκη, σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου.


Inge Spinette και Jan Michiels (φωτ.: Mirjam-Devriendt / michielsjan.be)

Από τη μεριά του ο γενικός γραμματέας του Ιδρύματος «Στέγη του Κοριτσιού» Αθανάσιος Λαβράνος ευχαρίστησε την πρόεδρο των Μικρασιατών και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη δράση του σωματείου. «Το Ίδρυμα όλα αυτά τα χρόνια έχει φιλοξενήσει 700 παιδιά, τα 110 έχουν πλήρως αποκατασταθεί, τα έχουμε παντρέψει και τα έχουμε προικίσει με πλήρη εξοπλισμό. Τα παιδιά έχουν εδώ πλήρη ιατρική και κοινωνική περίθαλψη» τόνισε ο Αθ. Λαβράνος.