30 Ιούλιος 2019, 13:09 - Τελευταία Ενημέρωση: 30 Ιούλιος 2019, 12:03

Η νίκη κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν οδηγεί τον Ολυμπιακό στους ομίλους

  • Τελικός πρόκρισης για τον Ολυμπιακό με τον Ερυθρό Αστέρα
    (Φωτ.: Todor Bozhinov / commons.wikimedia.org)

Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε, στις 21:30, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς. Με νίκη κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν θα προκριθεί στην τρίτη προκριματική φάση του Champions League και θα κάνει το πρώτο βήμα για να μπει στους χρυσοφόρους ομίλους. Ακόμα όμως και αν αποκλειστεί στη συνέχεια από τη διοργάνωση, με τη σημερινή πρόκριση θα έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League.

Το πρώτο παιχνίδι στην Τσεχία, πριν από μία εβδομάδα, έληξε ισόπαλο με 0-0. Ο Ολυμπιακός απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση και του αρκεί η νίκη με οποιοδήποτε σκορ στον σημερινό αγώνα.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 200 στοιχηματικές επιλογές στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - Βικτόρια Πλζεν.

Ανοίγει το σκορ ο Γκερέρο και κερδίζει με 2-0 ο Ολυμπιακός
Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν και σε επτά συνδυαστικά στοιχήματα. Οι επιλογές που προσφέρονται είναι να ανοίξει το σκορ ο Γκερέρο και να κερδίσει με 2-0 ο Ολυμπιακός, να εκτελεστούν 9 έως 11 κόρνερ στον αγώνα και ο Ολυμπιακός να κερδίσει με ακριβώς δύο γκολ διαφορά, να μπουν περισσότερα από ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, και το τελευταίο γκολ να σημειωθεί από το 81΄ έως τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα, να σκοράρει πρώτος ο Κρμέντσικ και να κερδίσει με 0-1 η Βικτόρια Πλζεν, να μπουν πάνω από τρία γκολ και να είναι περισσότερα από εννέα τα κόρνερ του αγώνα, να σημειωθεί το πρώτο γκολ από το 1΄ έως το 15΄ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο, να κερδίσει ο Ολυμπιακός με 1-0, 2-0 ή 2-1.