18 Μάρτιος 2014, 13:06 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:27

Ζητείται υποψήφιος για δωρεάν διακοπές αξίας 1 εκατ. δολαρίων!

  • Ζητείται υποψήφιος για δωρεάν διακοπές αξίας 1 εκατ. δολαρίων!

Ζητείται υποψήφιος για δωρεάν διακοπές αξίας 1 εκατ. δολαρίων!

«Ζητείται για πρόσληψη άτομο που θα κάνει δωρεάν διακοπές αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων σε όλο τον κόσμο. Ο υποψήφιος θα περάσει έναν χρόνο από τη ζωή του τρώγοντας στα καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο, διανυκτερεύοντας σε 5άστερα ξενοδοχεία και απολαμβάνοντας την ζωή στα πιο σικάτα κλαμπ και resorts του πλανήτη!

Απαραίτητη προϋπόθεση για τους υποψήφιους είναι να αγαπούν το καλό φαγητό, να μπορούν να εκτιμήσουν την κουλτούρα και να... να διαχειριστούν την υπερβολή. Στα συν θα θεωρηθεί η ικανότητα να γράφουν, ενώ δεκτά μπορεί να γίνουν ακόμη και ζευγάρια».

Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται σαν σενάριο επιστημονική φαντασίας. Ουδόλως είναι. Αρκεί να επισκεφθεί κανείς τις ιστοσελίδες των δύο εταιρειών πολυτελών ταξιδίων – το Luxury Travel Intelligence και το VeryFirsttoKnow.co – για να διαπιστώσει ότι όντως ζητούνται άτομα που θα κάνουν διακοπές αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων για έναν χρόνο σε κάθε πιθανό μέρος του πλανήτη, χωρίς να πληρώσουν ούτε σεντ. Η μοναδική απαίτηση είναι ο ταξιδιώτης να γράψει λεπτομερείς αναφορές για τις εμπειρίες που αποκομίζει.

Ο διευθυντής σύνταξης του VeryFirstToKnow.com, Amar Thapen, εξηγεί ότι θα πρόκειται στην ουσία για έναν "μυστικό πελάτη", ο οποίος όμως θα πρέπει να είναι "πολύ απαιτητικός". Και επεξηγεί «ενώ υπάρχουν πολλοί ιστότοποι με κριτικές ταξιδιωτών, όπως το Trip Advisor, το να απαιτήσεις από τους πολύ πλούσιους να σχολιάσουν είναι πιο δύσκολο, καθώς συχνά τηρούν χαμηλό προφίλ και δεν θέλουν να κριτικάρουν δημόσια τα μέρη που συχνάζουν».

Κάποια παραδείγματα από τις αποστολές που θα ανατεθούν στον «κροίσο undercover»: να εκτιμήσει εάν το φαγητό στο Necker Island των Βρετανικών Παρθένων Νήσων που είχε αναφερθεί ως μέτριο έχει βελτιωθεί. Να επισκεφθεί το νέο εστιατόριο Roberto Cavalli στο Μαϊάμι. Να κρίνει αν το FIZZ Champagne Lounge στο Caesars Palace του Λας Βέγκας διατηρεί τις υψηλές του προδιαγραφές.

Πηγή: nooz.gr