28 Ιούλιος 2019, 17:17 - Τελευταία Ενημέρωση: 28 Ιούλιος 2019, 19:24

Σοκάρει ο δολοφόνος της βιολόγου: Χτυπούσα με το αυτοκίνητο όσες μου άρεσαν

  • Σοκάρει ο δολοφόνος της βιολόγου: Χτυπούσα με το αυτοκίνητο όσες μου άρεσαν
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Πέτρος Παττακός)

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως από την απολογία του δολοφόνου της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ιτον στην Κρήτη. Ο καθ’ ομολογίαν βιαστής και δολοφόνος που βρίσκεται προφυλακισμένος φέρεται να είπε σε ανακριτή και εισαγγελέα ότι όταν έβλεπε κάποια γυναίκα που του άρεσε την ακολουθούσε για αρκετή απόσταση με μικρή ταχύτητα και στη συνέχεια παρίστανε τον αφηρημένο και τις χτυπούσε «προκειμένου να τις γνωρίσει»!

«Πολλές φορές κατέβαινα να τους ζητήσω συγγνώμη. Με την Αμερικανίδα θόλωσα και τη χτύπησα δύο φορές για να τη βιάσω μετά», φέρεται να κατέθεσε, όπως αναφέρει η «Real News».

Επιπλέον ο 27χρονος αγρότης περιέγραψε το πώς βασάνισε την 60χρονη ενώ εκείνη προσπαθούσε να τον αποφύγει και να δραπετεύσει. «Τη βίασα κατά φύση και παρά φύση τρεις φορές. Γύρισε και με κοίταξε τραυματισμένη στο χώμα, μετά το πρώτο χτύπημα. Θυμάμαι το βλέμμα της. Τότε αποφάσισα να την ξαναπατήσω. Της κόπηκε το αυτί από το δεύτερο “πέρασμα”. Τότε αποφάσισα να την πάω στο καταφύγιο. Τη βίασα τρεις φορές, μετά την πέταξα», φέρεται να είπε.

Με δημόσια δήλωσή του ο ιερέας πατέρας του 27χρονου έχει ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια της βιολόγου, αλλά και την προστασία των ανήλικων εγγονιών του.