23 Ιούλιος 2019, 12:12 - Τελευταία Ενημέρωση: 23 Ιούλιος 2019, 11:56

Κρήτη: Μαχαίρωσαν Γάλλο τουρίστα στο Ηράκλειο

  • Κρήτη: Μαχαίρωσαν Γάλλο τουρίστα στο Ηράκλειο
    (Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Γάλλος τουρίστας, 53 ετών, που έκανε διακοπές με τη σύζυγό του στον Τσούτσουρο του δήμου Μινώα Πεδιάδος βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο που διέμενε. Ο θάνατός του διαπιστώθηκε όταν μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου.

Η πρώτη κλήση στο ΕΚΑΒ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Συντονιστικού του ΕΚΑΒ Κρήτης Γιάννη Ζαφειρίου, έγινε από τον ιδιοκτήτη των δωματίων, λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα.

«Αρχικά, ενημερωθήκαμε από τον ιδιοκτήτη των δωματίων, ότι πρόκειται για ένα ζευγάρι που κάνει διακοπές αρκετές ημέρες στην περιοχή και βρίσκεται υπό την επήρεια μέθης, ενώ λίγο αργότερα, μέσω του 112 που έγινε η δεύτερη κλήση, ο ιδιοκτήτης που δεν διαμένει στην περιοχή, ενημέρωσε πως από το στόμα του άνδρα έτρεχε αίμα. Ασθενοφόρο με γιατρό του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και ο γιατρός διαπίστωσε ότι μέσα στο δωμάτιο βρισκόταν ένας άνδρας με μαχαιριές στο στήθος και μαζί του, κλειδωμένη στον χώρο, η γυναίκα που τον συνόδευε».

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες προκύπτει ότι η σύζυγος θεωρείται ύποπτη για τον φόνο, ωστόσο δεν είναι σαφές εάν έχει συλληφθεί.