21 Ιούλιος 2019, 17:28 - Τελευταία Ενημέρωση: 21 Ιούλιος 2019, 17:12

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Συγγνώμη από τον πατέρα του 27χρονου

  • Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Συγγνώμη από τον πατέρα του 27χρονου
    Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Αμερικανίδας Σούζαν Ίτον οδηγείται στον εισαγγελέα Χανίων (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Πέτρος Παττακός)

Συγγνώμη εκ μέρους του γιου του ζήτησε ο ιερέας πατέρας του 27χρονου Γιάννη Παρασκάκη, ο οποίος, όπως ομολόγησε, βίασε και σκότωσε την 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγο Σούζαν Ίτον. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR είπε ότι εμπιστεύεται την ελληνική δικαιοσύνη και ζήτησε την τιμωρία του παιδιού του. «Ό,τι κάνει η δικαιοσύνη», σημείωσε.

Από το οικογενειακό περιβάλλον του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου δηλώνουν ότι δεν είχαν υποψιαστεί το παραμικρό και τον περιγράφουν ως ένα ήσυχο και φυσιολογικό άτομο. Ωστόσο, άνθρωποι που έτυχε να τον γνωρίσουν μιλούν για περίεργες κατά καιρούς συμπεριφορές.

Στο μεταξύ, ο συνήγορός του παραδέχθηκε χθες εμμέσως ότι ο 27χρονος ίσως στο παρελθόν να έχει επιτεθεί και σε άλλες γυναίκες.

«Φυσικά κάτι απ’ όλα αυτά που έχουν δημοσιευθεί στα ΜΜΕ θα ισχύει γιατί και ο ίδιος ο εντολέας μου παραδέχεται ότι κατά το παρελθόν έχει πειράξει κάποια κορίτσια. Σίγουρα θα υπάρχει κάποια βάση αλλά δεν ξέρω αν θα είναι στη διάσταση που περιγράφουν τα ΜΜΕ», είπε χαρακτηριστικά.