18 Ιούλιος 2019, 17:42 - Τελευταία Ενημέρωση: 18 Ιούλιος 2019, 17:39

Θεσσαλονίκη: Διακόπτεται η κυκλοφορία στην Εγνατία για τρία σαββατοκύριακα

  • Θεσσαλονίκη: Διακόπτεται η κυκλοφορία στην Εγνατία για τρία σαββατοκύριακα
    (Φωτ.: Χριστίνα Κωνσταντάκη)

Τα επόμενα τρία σαββατοκύριακα, δηλαδή στις 20-21 Ιουλίου, 27-28 Ιουλίου και 3-4 Αυγούστου θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων σε διαφορετική λωρίδα και ρεύμα κυκλοφορίας σε συγκεκριμένα τμήματα της Εγνατίας, στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Η διακοπή θα ισχύει από τις 06:00 έως τις 21:00, λόγω έκτακτων εργασιών αποκατάστασης ασφαλτοτάπητα.

Όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια των εργασιών που θα πραγματοποιηθούν:

  1. στις 20 και 21 Ιουλίου θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη δεξιά και μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας σε τμήματα της Εγνατίας, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά. Επισημαίνεται ότι για τη συγκεκριμένη φάση των εργασιών η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της οδού, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, αντιδρομείται κατά μήκος της ζώνης των εργασιών. H κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα πορείας από την οδό Δωδεκανήσου προς την οδό Εθνικής Αμύνης θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας, καθώς επίσης και από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του αντίθετου ρεύματος πορείας.
  2. στις 27 και 28 Ιουλίου θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη δεξιά και μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας σε τμήματα της Εγνατίας οδού στο ρεύμα πορείας προς δυτικά. Για τη συγκεκριμένη φάση των εργασιών η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της Εγνατίας, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, αντιδρομείται κατά μήκος της ζώνης των εργασιών. Η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα πορείας από την οδό Εθνικής Αμύνης προς την οδό Δωδεκανήσου θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας, καθώς επίσης και από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του αντίθετου ρεύματος πορείας.
  3. στις 3 και 4 Αυγούστου θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα πορείας σε τμήματα της Εγνατίας οδού.