16 Μάρτιος 2014, 12:05 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:27

Συγκινητικό μήνυμα του πατέρα του 15χρονου Τούρκου στους Έλληνες

  • Συγκινητικό μήνυμα του πατέρα του 15χρονου Τούρκου στους Έλληνες

Συγκινητικό μήνυμα στέλενι ο πατέρας του 15χρονου Τούρκου Μπερκίν Ελβάνστους Έλληνες και ζητά δικαιοσύνη για τον άδικο χαμό του παιδιού του.

«Ευχαριστώ τους Έλληνες που τιμούν τη μνήμη του παιδιού μου», αναφέρει ο Σάμι Ελβάν, ο πατέρας του «Αλέξη της Τουρκίας».

Μιλώντας στο «Έθνος» εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς τον ελληνικό λαό για τη συμπαράσταση και τονίζει ότι το μόνο που ζητά είναι δικαιοσύνη.

«Θέλω όλοι να θυμούνται το γιο μου όπως τους ναυτικούς, στρατιώτες, τους μάρτυρες. Ήταν ένα παιδί και αυτή τη στιγμή έχει όλο τον κόσμο να μιλάει για αυτόν. Δε θέλω να ξεχαστεί. Εφόσον ζουν οι άνθρωποι που βγαίνουν και διαδηλώνουν στο δρόμο, θα πει ότι ζει και ο δικός μου γιος», σημειώνει. «Τη ζωή του παιδιού μου δεν την πήρε ο Αλλάχ, αλλά ο Ερντογάν» προσθέτει.

Οι Τούρκοι συγκρίνουν τον 15χρονο Μπερκίν Ελβάν, το αγόρι που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι κατά τη διάρκεια αντικυβερνητικών διαδηλώσεων στο πάρκο Γκεζί και τελικά, μετά από εννέα μήνες σε κώμα, έχασε τη ζωή του, με τον Αλέξη Γρηγορόπουλο.

Η είδηση του θανάτου του Μπερκίν προκάλεσε ξέσπασμα οργής σε όλη την Τουρκία.

Πηγή: newsbeast.gr